Sims 4 Snøparadis: Våre 11 favorittegenskaper fra avsløringen!

Postet av: Simshjelper Mathias

Postet: 25 oktober 2020. 15:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I tilfelle du gikk glipp av det, avslørte traileren til The Sims 4 Snøparadis i dag, og den er full av så mange nye spennende ting at vi visste knapt hvor vi skulle begynne med denne artikkelen. Heldigvis har vi klart å pakke sammen alle favorittfunksjonene våre i denne nyttige listen for å få et sammendrag av avsløringstraileren.

En ny verden

Snøparadis kommer med en helt ny verden i full størrelse som heter Komorebifjellet. Verden har en vakker blanding mellom sakte og fartsfylt japansk liv, noe som gjør det til et perfekt reisemål for både spenningssøkende simmer og de som ønsker hvile og avslapning. Den beste delen? The Sims-teamet har bekreftet at Komorebifjellet vil ha både bolig- og utleieeiendommer, noe som gjør det til både en bolig- og ferieverden!

Vinteraktiviteter

Vinteraktiviteter har vært en svært etterspurt funksjon for The Sims 4 i veldig lang tid, og Snøparadis kommer til å levere den forespørselen på en solid måte. I traileren kan simmene sees på snowboard, ski, aking og fjellklatring. Mange av disse aktivitetene er ikke bare for voksne! Barn kan sees på noen av disse aktivitetene sammen med foreldrene sine, noe som gjør disse aktivitetene perfekte for familier.

Japansk kultur

I løpet av traileren ser vi glimt av mange populære japanske temaer. Fra tatami-matter og gulvputer til shabu-shabu (en slags suppe), bukking, kimonoer (et japansk klesplagg), og vise takknemlighet og sette pris på forfedre, er det klart at det ble lagt ned mye krefter på å gjøre Komorebifjellet et respektfullt og autentisk representasjon av Japan og dens livlige kultur.

Tog???

Vi er ikke helt sikre på hva slags rolle tog vil ha i spillet, men et tog var med i traileren, så vi håper at det vil være til nytte for simmene våre på en eller annen måte.

Klatring

Hvis ski, snowboard og aking er litt for kaldt for simmene dine, vil kanskje fjellklatring være mer din stil. Lær deg klaring fra den mekaniske fjellklatreveggen fra Treningsstæsj og begynn å klatre ekte fjell i villmarken til Komorebifjellet! Det er sikkert et eventyr som simmene dine ikke vil glemme på en lang stund.

Telt og Camping

Telt og camping kom opprinnelig med The Sims 4 Ut i naturen, men det ser ut til at telt og bål vil komme tilbake til spillet i Snøparadis. Vi kan se noen simmere som camper ut for natten på vei til toppen av Komorebifjellet i traileren, omtrent på samme måte som profesjonelle fjellklatrere etablerer baseleirer på vei til toppen av veldig store, farlige fjell.

Varme kilder og badehus

Bading og badehus er et veldig viktig aspekt av japansk kultur, så det var forfriskende å se et badehus i traileren. Varme kilder er en fin måte å slappe av etter en lang dag med spennende fjellaktiviteter, og det ser ut til at simmene våre vil kunne nyte en beroligende tur til et badehus mens de er i Komorebifjellet.

Ekle småkryp

Muligens er en av de eneste funksjonene denne forfatteren ikke er så opptatt av, å se igjen ekle småkryp. I traileren ser vi en Sim får en veldig ubehagelig overraskelse når de oppdager et stort tusenbein som kryper opp armen. Æsj! Imidlertid er det bare bra at villmarken på fjellet ville ha egne farer simmer må håndtere, og mange simmer vil uten tvil sette pris på utfordringen.

Et mer fullstendig simstagram?

Simmer har hatt tilgang til den allerede oppfunnede fotodelingsplattformen Simstagram i ganske lang tid, og den har spilt forskjellige roller på tvers av forskjellige pakker, men traileren ser ut til å antyde på en mye mer fullstendig versjon av denne sosiale medieplattformen enn det vi har hatt tidligere. Vi kan se bilder av alle de morsomme aktivitetene en Sim har opplevd på sine reiser i Komorebifjellet, inkludert profilbildet og brukernavnet, men dette kan bare være litt filmmagi for traileren. Vi må bare vente og se.

Magiske elementer?

Vi er ikke helt sikre på hva denne lille skapningen er, men den er ganske søt! Vi kan se den skape en virvelvind av blomsterblader for å gjøre simmene rundt den glade. Dette kan antyde at Komorebifjellet har noen magiske hemmeligheter å dele med oss når vi får tak i denne pakken.

Japansk mat

Livet i byen tilbød en smak av japansk mat med sin japanske matbod, men det ser ut til at Snøparadis vil utvide menyen betydelig. Med en rekke sushi-typer på bordet i traileren og shabu-shabu (en slags suppe) som midtpunktet i et så godt måltid, vil simmene med Matvrak-trekket finne mye å glede den finslepne smakssansen sin.

Matautomater

Mange spillere vet kanskje ikke dette, men Livet i tropene kom med kun én matautomat som ga ut en rekke øygodbiter og ting. Men den var plassert ute av veien, i det uredigerbare fellesområdet, som virkelig begrenset bruken i spillet. Matautomatene som vises i Snøparadis-traileren ser ut som om de ikke bare vil tilby et større utvalg av varer, men også være et mer allsidig tillegg til spillet for spillere.

Oversatt fra Simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Mathias

Hei jeg er lillebroren til simshjelper Sunniva jeg er ny her! Ps: hvis jeg skriver dårlig eller ikke oversetter ord rett venligst hjelp meg med å kommentere.