Sims 4: planer for kommende innhold kommer snart!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 01 april 2020. 20:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Simmere har vært veldig spent på å finne ut hva som kommer til Sims 4 verdenen, og det er ingen hemmelighet at det har vært en stund siden det har kommet noe nytt til spillet nå.

SumGuruFrost, Global Community Manager for The Sims her skrevet på twitter at The Sims Team jobber med å være mer oversiktlig når det gjelder hva som skal komme for The Sims 4 den kommende perioden. Han skriver:

Jeg har sett noen mennesker spørre om hva vi gjør, og kommunikasjonen har vært litt sparsom. Så jeg har jobbet med forskjellige teammedlemmer for å få et kult blogginnlegg ut (forhåpentligvis) neste uke som du ikke vil gå glipp av.

Dette betyr at vi bør forvente et blogginnlegg, sannsynligvis neste uke som avslører hva vi kan forvente for kommende innhold for The Sims 4. Vi holder deg oppdatert om hva som skal komme, så følg med!

Kategorier: Nyheter
Tagger: ,

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^