Sims 4: Neste utvidelsespakke er i sluttfasen av produksjonen

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 06 desember 2020. 17:12 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims-teamet er allerede i sluttfasen av den ellevte Sims 4 utvidelsespakken!

Maxis offisielle karrierenettside har lagt ut en ny jobbannonse hvor de søker etter en stemmeregissør. Det er to stillingsmuligheter oppført for de samme stemmeredigeringsoppgavene for å finne noen som vil hjelpe til med å sende ut Sims 4s neste utvidelsespakke.

Det er kjent i spillindustrien at en av de siste stegene spillproduksjon (eller i dette tilfellet en Sims 4-pakke) er å spille inn og redigere lyd-/stemmemateriale for spillet. For eksempel publiserte simscommunity.info om den samme jobbmuligheten i mars 2020, og ca. 2 månder etter ble Sims 4 Bærekraftig Liv annonsert.

Om alt går etter planen, kommer nok den neste utvitelsespakken til å bli annonsert og gitt ut i det første kvartalet av 2021 i henhold til tidligere mønstre.

Hos Maxis er vi dyktige på nytenking. Det er drivstoffet som inspirerer det beste spillet i verden. Vi er banebrytere og gode historiefortellere. Men det handler ikke bare om å forbløffe andre spillprodusenter – det handler om å forbløffe deg selv og fansen vår. Ta sjanser. Gjør jobben med engasjement og våg å drømme stort. Sammen kan vi endre måten millioner av mennesker spiller på. The Sims 4 har en ekstremt unik spillerbase, hvor 60% av spillerne våre er kvinner i alderen 18-24. Vi leter etter noen med best mulig innblikk i hvordan vi kan skape den beste opplevelsen for spillerne våre.

Electronic Arts’ Maxis Studio er på utkikk etter en stemmeregissør til lydavdelingen og hjelp oss i produksjonen av en kommende utvidelsespakken til The Sims 4

Originalen finner du her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^