Sims 4 Kreativt strikketøy stæsjpakke kommer med ny baby onesies!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 17 juni 2020. 15:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I gårsdagens Deep Dive Blog Post for den kommende Sims 4 Kreativt strikketøy stæsjpakke, har The Sims Team avslørt at pakken også kommer med noen nye onesies for babyer!

Vi vil at simmene skal kunne strikke noe for hele familien. Ikke bare vil simmene kunne strikke småbarn onesies, men baby onesies også. Så legg den lille grubwormen din i et håndlaget strikket antrekk. Jeg er sikker på at de vil takke oss hvis de kunne! (Og hvis de ikke likte det, er jeg sikker på at de vil være høflige om det.)

Tatt i betraktning at klær for babyene aldri var noe du kunne velge før i The Sims 4, lurte mange på om dette skulle føre til noen andre forbedringer for denne livsfasen. Imidlertid var SimGuruSarah rask med å bekrefte at vi ikke skulle forvente at pre-stæsjpakke basespill oppdatering vil inkludere noen babyoverhalinger eller forbedringer på boret, og sa:

Hei folkens, jeg vil bare stille forventninger her – det er ingen oppdateringer for babyer i basespillet som kommer med stæsjpakke Patch. Det eneste nye tilskuddet er å kunne strikke onesies og bytte til dem hvis du har Kreativt strikketøy. Vi har mer enn et dusin baby-onesies, og de er supersøte! Forhåpentligvis kan vi dele noen skjermbilder av dem i spillet snart.

Ikke desto mindre ser det ut til at The Sims 4 Kreativt strikketøy stæsjpakken allerede bringer så mye til bordet med nytt spill og gjenstander, spesielt med tanke på at denne pakken vil bli priset til ca 100 kr.

Kilden finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^