Sims 4 Universitetet kunngjøres i morgen!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 21 oktober 2019. 22:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Kunngjøringen skjer endelig!

I et brev sendt ut til utvalgte EA Game Changers, har The Sims Teamet teaser full kunngjøring av The Sims 4 Discover University Expansion Pack!

The English Simmer har delt et skjermbilde av hennes “University of Brichester akseptbrev” som inneholder litt ny informasjon, samt det faktum at den fullstendige avsløringen av Discover University skjer i morgen – 22. oktober kl 17:00 på The sims sin offisielle YouTube kanal!

Brevet lyder:

Gratulerer med inngangen til University of Britechester! Det gleder meg over utsiktene til at du melder deg inn i samfunnet vårt i høst.

Med nesten et årtusen av historie og tradisjoner, er University of Britechester det eldste universitetet som fremdeles underviser i dag. University of Britechester, som opprinnelig ble bygget som et privat akademi for å feriere kongelige familier, har beholdt mange av de orginale bygningsdetaljene som prinsesse Cordelia hjalp med å designe, sammen med en samling av dagbøkene hennes om å bo på det nærliggende slottet.

I dag har University of Britechester som mål å oppfylle sitt oppdrag: å forme studenter til godt avrundede, oppriktige simmer.

Bli med oss på YouTube.com/TheSims 22. Oktober klokken 17.00 for å få din online orientering. Vi kan ikke vente med å møte deg!

Venlig hilsen, Professor Pearson.

Det er et annet brev som snakker mer om Foxbury Institutet.

Dette brevet lyder slik:

Det er min store glede å Informere deg om at du er blitt akseptert i Foxbury Institutet. Godta mine personlige gratulasjoner med prestasjonen!

Foxbury Institutet ble opprettet for bare er halvt århundre siden ved hjelp av en donasjon fra den sjenerøse Landgraab-familien. I dag har Foxbury Institutet etablert seg som et fremste sted for høyere læring.

Foxbury Institutet kan skryte av et slående moderne campus, imponerende laboratorier og fasiliteter, og en oppramsing av alumni som har gått videre til store karrierer for innovasjoner. Foxbury Institutet prøver å inspirere fremtidige generasjoner, samtidig som de lærer studentene å sikte høyt og drømme stort.

Venlig hilsen, Professor Frost

Under finner du videoen som går direkte klokken 17:00 den 22. oktober. Skal du følge med?

Originalt innlegg her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^