SimGuruene hinter om ny pakke til The Sims 4

Postet av: Simshjelper Ida

Postet: 26 april 2021. 14:04 Sist endret: 26 april 2021 21:04

Det virker som SimGuruene er tilbake med sine kryptiske tweets, og ihuga simmere vet hva det betyr. Nytt innhold! Tidligere har SimGuruene brukt Twitter til å hinte om kommende innhold med vage tweets som antyder nye pakker. På fredag gjorde SimGuruGeorge og SimGuruFrost nettopp det.

SimGuruGeorge skrev først en tilsynelatende vanlig tweet, og spurte spillerne om dersom de bare kan spille i én verden hele helgen, hvilken verden vil de velge? Ganske ordinært, ikke sant?

Vel, kanskje ikke. SimGuruFrost svarte på SimGuruGeorges kommentar med “Jeg velger [REDIGERT].” Interessant, men det kunne være at han bare snakket om StrangerVille. SimGuruene laget tross alt en rekke tweets rundt dette med temaet hemmeligholdt før den offisielle kunngjøringen om StrangerVille-spillpakken kom.

Men SimGuruGeorges svar får oss imidlertid til å tro at dette er noe mer.

Dette får selvfølgelig spillere til å spekulere i hva denne “nye” greia kan være. Vi vet at den første [REDIGERT] i SimGuruGeorges tweet er en verden, basert på konteksten, men resten av tweeten er litt av et mysterium.

Det eneste vi kan forutsi er at et slags nytt innhold mest sannsynlig er i horisonten, og vi gleder oss til å se hva det er! Hva tror du det kan være?

Teksten er hentet fra Simscomminuty.info, og oversatt til norsk av Simshjelpen. Her finner du den originale nyhetsartikkelen.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Ida

Simshjelper Ida her! Jeg skriver guider og artikler, i hovedsak tips og triks relatert til bygging. Som entusiastisk bygger elsker jeg å finne løsninger, bruke tid på detaljer og utforske nye måter å bruke byggeverktøyene på.