Oppdateringer og Feilrettinger 23.07.2020

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 24 juli 2020. 12:07 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Simsskaperne har delt en melding om den kommende Kreativt Strikketøy Stæsjpakken og en kommende oppdatering hvor de har rettet opp feil også i grunnspillet. Linken til EAs artikkel finner du nederst.

PC: 1.65.70.1020 / Mac: 1.65.70.1220

Konsoll: Versjon 1.29

Hei alle simmere!

Er du klar for strikke galskap? det håper jeg, fordi The Sims 4 Kreativt Strikketøy Stæsjpakken blir tilgjengelig neste uke. I ventetiden inviterer vi deg til å slappe av i favorittgyngestolen og fantasere om den nært forestående pakken fylt med digitale gensere, sokker, planteoppheng og heldekkende antrekk for babyer. Og når du er ferdig med dette, hvorfor ikke gå igjennom disse oppdateringsmerknadene for å se hva som er nytt?

I denne oppdateringen har vi løst et par problemer, og vi her lagt til to små tillegg til grunnspillet.

Nå kan du gi navn til kuplanten din! Simpelthen fordi kuplanter også er en del av familien. Typen familiemedlem som spiser endre familiemedlemmer, men det betyr ikke at de er mindre verdt! Det betyr derimot at at vi må huske å låse døren til rommet de befinner seg i for å ungå uhell (eller låse opp døren når du spiller utfordringen Den sorte enke…).

Den populære taklampen Den Subtile Skålen fra grunnspillet, kommer nå i en mindre versjon, Den Supersubtile Skålen. Detter er noe byggere og machinima-skapere har ønsket seg, så vi er glade for å kunne levere dette. Vi har også redusert prisen til bare 50 simoleoner for å gjøre disse mer tilgjengelige når byggere starter på sine hjem.

– SimGuruGrahammed SimGuruRusskii

Vi går nå videre til feilrettingene:

Sims 4

Katter og hunder

De fire årstider

Bærekraftig liv

En dag på spa

StrangerVille

Smått og Smart

Orginal artikkel finner du her.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^