Lag aldersbestemte rom med de nye plattformene

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 31 oktober 2020. 11:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Som dere kanskje har fått med dere, kommer det plattformer i neste oppdatering av the Sims, noe som kommer til å ta bygging til et helt nytt nivå.

Så, lage plattformtrapper? Det går.

Skjermdump.

Vil du grave deg dypt ned i bakken, og lage forskjellige plattformer nedover? Selvfølgelig kan du det!

Skjermdump.

Med så mange muligheter med plattformer, har du virkelig muligheten til å gi tomten din en ny dimensjon. Men visste du at plattformen også introduserer noe annet nytt – nemlig høydesensitive rom?

I den neste oppdateringen vil simmene legge merke til hvor mye plass de har over hodet, og om de kommer til å komme seg inn i rom som ikke passer til høyden deres. Denne begrensningen er viktig, spesielt med tanke på at plattformer kan plasseres hvor som helst, også i avgrensede områder.

Dette betyr at du kan bruke plattformene til å lage rom i huset ditt som er eksklusive for småbarn og barn!

Sims Communitys Jovan Jovic har testet ut dette i praksis, ved å løfte gulvet på det ene barnerommet i simshuset hans med en plattform. Han satte inn en trapp og fikk barnet til å gå inn i rommet. Alle møblene fungerte som de skulle, og barnet hadde ingen problemer med å bevege seg rundt.

Skjermdump.

Det samme kan ikke sies om foreldrene hennes, som også prøvde å gå inn i rommet. Den nye oppdateringen inkluderer også en liten animasjon som gir deg beskjed om området simmen din prøver å gå til er utilgjengelig fordi de er for høye. Da var det heller ikke overraskende at de voksne simmene ikke kunne bruke noen av gjenstandene i barnets rom.

Skjermdump.

I tillegg betyr plattformene at du kan lage dokkehus i virkelig størrelse for småbarn og barn til å leke i, og hvis du venter bare noen dager, vil det garantert finnes mange forskjellige i galleriet – hvis ikke du prøver å bygge et selv.

Kilde: simscommunity.info

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!