Det kommer flere kulturelle gjenstander – helt gratis!

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 19 mai 2021. 22:05 Sist endret: 19 mai 2021 22:05

I løpet av de siste par årene har man sett en god del gratis oppdateringer for The Sims 4 som og har gitt spillerne en del gjenstander og klær inspirert av forskjellige kulturer. Under gårsdagens Inside Maxis livestream kunne Simsteamet bekrefte at de er langt ifra ferdig med slike oppdateringer.

Teamet ga seerne en sniktitt på et prosjekt de jobber med, som kommer i en av de fremtidige oppdateringene. I tillegg kunne de avsløre at flere kulturer vil representeres gjennom i fremtidige gratis oppdateringer. Sjekk ut sniktitten i skjermdumpen under, og les hva GrimSuruDoi kunne fortelle her:

Jeg har lyst til å dele noe av konseptet for det prosjektet vi jobber med akkurat nå, som vi håper å inkludere i en oppdatering av spillet senere. Som dere kan se er vi ganske inspirert av Morocco for tiden, og selv om vi ikke har en fastsatt dato for utgivelsen, er vi veldig glade for å kunne representere flere kulturer i basespillet – både dette året og videre.

Skjermdump fra Inside Maxis livestream.

Kilde: SimsCommunity

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!