Innhold i The Sims 4 November-oppdateringen

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 30 oktober 2020. 23:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Presentert av EA Game Changers

The Sims 4 vil ha en enorm ny oppdatering utgitt noen dager før utgivelsen av The Sims 4 Snøparadis.

I løpet av de siste par dagene fikk jeg en mulighet fra EA til å teste ikke bare den nye utvidelsespakken, men alle de nye gratistilleggene som blir lagt til The Sims 4!

Jeg har også laget en videooversikt over neste oppdatering hvis du vil sjekke den ut nedenfor:

Så, la oss plukke neste oppdatering fra hverandre og ta en titt på innholdet:

Plattformer

Plattformer er en spennende ny funksjon som kommer til Byggemodus som hjelper deg med å heve gulvet og gi interiøret ditt (og eksteriøret også) flere dimensjoner! Det første du kommer til å legge merke til når du velger kategorien Vegger og tomme rom i Byggemodus, er en rekke nye plattformfunksjoner. Du kan plassere dine egne plattformer ved hjelp av plattformverktøyet eller plassere noen av de eksisterende. Disse inkluderer også diagonale, åttekantede, trekantede og runde plattformer (som kommer i 3 forskjellige størrelser!).

Du vil også kunne stable plattformer oppå hverandre – den eneste begrensningen er vegghøyden (og ja, det betyr at du vil kunne gjøre plattformene enda høyere i områder med større vegger).

En enklere måte å heve plattformene dine på uten å måtte stable dem oppå hverandre, er å bruke verktøyet “Hev plattform” som dukker opp når du velger plattformen du ønsker. Nok en gang er himmelen (eller i dette tilfellet veggen) så vel som bakken grensene dine.

Når det gjelder nytten til plattformer, kan de brukes som trapper så lenge hver plattform er forhøyet med ett barnivå.

Apropos trapper, ja: du vil også kunne plassere dem langsmed høyere plattformer!

Hvis du vil dekorere plattformen, er det en helt ny kategori “Platformkanter” der du kan velge forskjellige kanter etter eget valg. Plattformer er unike, og derfor vil du ikke kunne bruke tapet på dem til å dekorere utsiden – bare kantene!

Oppdatering for halvvegger

Si farvel til den begrensede kategorien halve vegger! The Sims-teamet har låst opp inntil 19 forskjellige halvveggstørrelser som du kan bruke!

Hver halvveggstørrelse passer perfekt til hvert nivå på plattformen, noe som betyr at hvis du ikke er fornøyd med det nåværende utvalget av plattformkant, kan du plassere en halvvegg rundt plattformen og dekorere det ytre med et tapet du ønsker.

Ferier og utleietomter

Utleietomter er ikke lenger begrenset til The Sims 4 Ut i naturen og The Sims 4 Jungeleventyr! Med den siste oppdateringen kan du velge en hvilket som helst tomt fra hvilken som helst verden og gjøre den om til en utleietomt.

Dette åpner for muligheten til å sende simmene dine på en ferie til en hvilken som helst verden som har et tomt som er mulig å leie. For å ta en ferie, klikk på telefonen, velg Ta en ferie og velg hvilke simmer du vil sende. Spillet åpner deretter alle verdener som for øyeblikket har et utleietomt. Velg hvor mange dager du vil bo på ferien og nyte oppholdet!

Mens du bor på en ferietomt, har du ikke tilgang til byggemodus på utleieområdet ditt. Heldigvis kan alt du skulle trenge for simmene dine (og deres små) kjøpes via postkassen/telefonen. Mat, smårollingsenger, lenestoler – alt er der!

Dette er en perfekt mulighet for deg å besøke Sulani fra The Sims 4 Livet i tropene og sende simmene dine på ferie der!

Simmers Informasjonspanel

Det er et nytt Informasjonspanel for simmer som viser all informasjonen din valgte Sim har om en annen Sim. Du får tilgang til det nye Informasjonspanelet ved å åpne Relasjonsmenyen og velge en Sim.

Følelser

Følelser er hvordan en sim føler om en annen sim basert på nyere erfaringer. Det er positive og negative følelser, som kan påvirke simmenes humør og oppførsel når den andre simmen er i nærheten! Disse blir oppdaget naturlig gjennom spill og vil blekne over tid. Hvor lang tid det tar for følelser å blekne, avhenger av om det er et langsiktig eller kortvarig følelse.

Nye opplevelser sammen kan også få eksisterende følelser til å blekne raskere eller saktere. Positive følelser eroderer lett av svært negative opplevelser, og en vellykket unnskyldning rekker langt for å reparere eventuelle negative følelser. Den fargede bakbakgrunnen bak et følelsesikon indikerer hvor langt det har kommet i blekningsingsprosessen.

En sim kan ha opptil fire følelser om en annen sim om gangen. Hvis en sim tilegner seg mer enn fire følelser om en bestemt sim, vil den minst viktige følelsen bli erstattet.

Følelser er et nytt kraftig tillegg til forhold som påvirker simmenes humør, avhengig av simmene de er omgitt av. Følelsene deres vil bare bli påvirket av andre simmere hvis de er rundt simmene som de har følelseserfaringer med.

Imidlertid vil ikke alle følelser fremstå som gjensidige. Det kommer helt an på hvem som startet et bestemt sett med interaksjoner som fikk følelsen til å vises.

En mer organisert oversikt over alle følelsene du har bygget, finner du i Simmens Informasjonspanel.

Du kan også holde rede på følelsene dine når du sosialiserer med en annen sim. Det er et nytt følelsesikon øverst i forholdslinjen som utvider Følelses-UI-en:

Følelser kan skapes mellom simmer i alle aldre. Å skjelle på en smårolling for å rote kan føre til at smårollingen føler seg såret – noe som gir dem en negativ Såret følelse. Den smårollingen vil ikke bare få et sterkt negativt humør når de er rundt den simmen, men også prøve å unngå dem til de gjør opp (eller til følelsen forsvinner). Dette er selvfølgelig bare et eksempel – denne spesielle følelsen kan oppstå mellom alle simmene!

Det finnes følelser som er begrenset til The Sims 4 Snøparadis, men mange følelser er inkludert i grunnspillet. Ting som å adoptere et barn, slåss, juks, død – forårsaker en unik følelse mellom to simmer.

Vi fikk ikke en spesifikk liste over alle de nye følelsene, men jeg klarte å spore dem alle i spillfilene. Slutten av hvert filnavn i bildet nedenfor representerer en unik ny følelse – men de representerer ikke alle måtene du kan få disse følelsene på.

Nasolabiale rynker i Simskaperen

En liten ansiktsdetaljfunksjon er lagt til i Simskaperen, og det er Nasolabiale rynker! Det er fire forskjellige å velge mellom:

Artikkelen er oversatt fra simscommunity.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^