Kulturelt sensitive forandringer har blitt gjennomført i The Sims 4 Snøparadis

Postet av: Simshjelper Tiril

Postet: 24 oktober 2020. 17:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Fra simscommunity.info

Etter avsløringen av traileren for The Sims 4 Snøparadis har noen spillere fra Sør-Korea uttrykt misnøye for problematiske og kulturelt hensynsløse deler av traileren. Traileren viste simmer som bukket mot et relikvieskrin og solstrålesymboler på enkelte klesplagg.

Sørkoreanske spillere bemerket at disse bildene er en smertefull påminnelse om historiske hendelser fra Andre verdenskrig som fortsatt stikker dypt den dag i dag.

I dag har @SimsGuruGraham delt en melding på Twitter for å forsikre spillerne om at de har, med tanke på denne informasjonen, endret traileren og fjernet de krenkende gjenstandene fra utvidelsespakken. Simmer kommer ikke lenger til å bukke ved relikvieskrinet, og solstrålesymbolene har blitt fjernet.

“Hei, simmere! Vi har korrigert traileren for The Sims 4 Snøparadis og har gjort forandringer på pakken med tanke på våre koreanske spillere. Jeg vil at dere skal vite at disse forandringene kommer til å være inkludert i spillet når Snøparadis slippes.”

“Helt spesifikt kommer vi nå ikke til å ha simmer som bukker ved relikvieskrinene i Komorebifjellet-verdenen. Videre har vi tilpasset noen mønstre på klær og gjenstander i Snøparadis som utilsiktet vekket vonde historiske minner.

“Vi sikter mot å være inkluderende. Vi involverer andre både innenfra og utenfra teamet vårt, og vi lytter til dem som våre representanter for kulturene vi henter inspirasjon fra. Vi holder fast på vår forpliktelse om å representere livet til flere av spillerne våre på en ekte og respektfull måte.”

For spillere utenfor Øst-Asia, som kanskje ikke er kjent med den negative og historiske betydningen av disse framstillingene i spillet, ber vi dere om å vennligst ta en kikk på vårt tidligere innlegg angående dette emnet, Sørkoreanske spillere uttrykker misnøye ovenfor hensynsløse framstillinger i The Sims 4 Snøparadis.

Originaltekst på simscommunity.info.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Tiril