Informasjon om kommende mulighet til å prøve ut pakker

Postet av: Simshjelper Mathias

Postet: 28 april 2021. 21:04 Sist endret: 28 april 2021 21:04

I går ble det rapportert at koding hadde blitt funnet i The sims 4 som knytter seg til muligheten at man kan prøve ut pakker i The Sims 4. Mer informasjon har kommet som sier at en offisiell annonsering om “pakke-prøving” kan komme snart.

Crosimmer delte dette bildet på Twitter som viser oss litt av brukergrensesnitt-oppdateringen for muligheten til å prøve pakker. Det vil se slikt ut om du har en spillefil som har vært laget mens du har prøvd ut en pakke.

Crosimmer delte også at informasjonen om pakkekrav ikke bare kommer når du prøver ut pakker, men også til alle spillefiler som er laget etter oppdateringen som kom ut 27. april. Han delte også at om du skru av pakker gjennom å bruke kommandolinjen i Origin vil du få disse pop-up’ene.

Selv om det fortsatt er usikker på hvilke pakker som vil være muligheten å prøve håper vi å høre mer om dette veldig snart!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Mathias

Hei jeg er lillebroren til simshjelper Sunniva jeg er ny her! Ps: hvis jeg skriver dårlig eller ikke oversetter ord rett venligst hjelp meg med å kommentere.