Gi det et navn: Resultatene fra femte runde er klare!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 01 mai 2020. 20:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Det er vanskelig å tro at for bare seks måneder siden ble stæsjpakken i regi av nettfellesskapet kunngjort! Siden da har simmere vært opptatt med å velge pakkens tema, dirigere kunststilen, velge gjenstander for simskaperen, samt å velge gjenstander. Nå har vi endelig nådd slutten av stemmeprosessen, og vi har de rykende ferske resultatene. I denne siste runden ba vi deg stemme på et ikon og et navn for denne kunst. og håndverksfokuserte pakken.

Si hei til The Sims4 Kreativt Strikketøy Stæsjpakke* og det nye ikonet.

Nå når denne siste runden av stemmegivninger er fullført, ønsker vi å ta et øyeblikk for å takke alle for deltakelsen. Rekordmange deltok, og bidro dermed til å hjelpe oss med å skape noe supergøy! Dette viser virkelig at vi alle er samme ulla. disse avstemningene har virkelig vært et høydepunkt i år, og nå gjenstår det bare å lage hele greia!

Foreløpig skal vi fokusere på å strikke denne pakken til deg og lage den perfekte sensommeren godbit. Vi har fortsatt ganske mye arbeid å gjøre, men i løpet av noen få måneder kommer det hele til å bli utført og simmene dine kan strikke kule gjenstander i de nye gyngestolene sine. Mens du venter kan du ta en titt på spillfunksjonene du kan forvente deg. SimGuruConor delte en rask forhåndsvisning (Inkludert en ny måte for simmene dine å selge strikkegjenstandene på via Plopsy-nettbutikken!) for et par uker siden.

Hva gleder du deg mest til i The Sims4 Kreativt strikketøy stæsjpakke? Del gjæren planene dine i komentarfeltet!

*Krever at du har The Sims 4 – Grunnspillet (selges separat) og alle spiloppdateringene for å spille!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^