Fra konseptillustrasjoner til gjenstander i stæsjpakken stemt frem av nettfelleskappet!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 16 april 2020. 22:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Finn ut hva som skal til for å lage en gjenstand i The Sims 4. Vi begynner med konseptillustrasjonene og modellen!

Ok, så nettfellesskapet har stemt på noen gjenstander til The Sims™ 4s nye stæsjpakke. Kult. Hva nå? Hva skjer videre? Vel, la oss gå gjennom konseptillustrasjonsprosessen for å se hvordan de første bildene dere stemte på kommer til å få ytterligere konseptualisering og mer kjøtt på beina, samt akkurat hva det innebærer. La oss sette i gang …

Siste utvelgelse

Dette er et eksempel på en av gjenstandene nettfellesskapet stemte på. På dette stadiet gir vi den akkurat nok detaljer til at du ser hva vi har i tankene. Når en slik gjenstand velges ut av vår Art Director – eller i dette tilfellet dere – går den inn i neste konseptfase.

Finpussingsfase

Nå lager konseptillustratøren en guide for gjenstanden. Vi gjør dette slik at modelløren skal kunne forstå hvordan konseptillustratøren og Art Director mener den bør se ut. Først lager vi projeksjonstegninger av alle sidene, slik at vi kan se gjenstandens målestokk ved siden av en sim. Det er ofte på dette stadiet vi gjør designendringer. I dette tilfellet justerte vi høyden på hyllene slik at spillerne har nok plass til dekorasjoner. Vi optimaliserte også designet for å redusere polygonantallet. For eksempel fjernet vi et par runde garnnøster (runde ting koster mange polygoner) og byttet dem ut med en stabel med sekkepapir.

Deretter gjengir konseptillustratøren en finpusset tegning i 2,5D av gjenstanden slik den skal se ut i spillet.

Etter dette legger vi til referansebilder for å tydeliggjøre hvordan hver del skal se ut. Dersom de inneholder struktur som trefibre (eller en grafikk som denne reven), skiller vi ut hvilken bildefil vi skal bruke.

Vi skiller også ut noen tekniske detaljer:

Fargevarianter

Alle fargevariantene blir også noterte. Vi legger til fargeprøver for å vise modelløren nøyaktig hvilke farger som skal brukes, og om det “settet” har noen mønstre eller strukturer.

Konklusjon

Det var alt om konseptet! Hvis guiden inneholder alle disse elementene, skal modelløren ha alt som trengs for å lage gjenstanden din. Vi håper du likte denne titten bak kulissene til den kommende stæsjpakken!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^