En ny “Sofafunksjon” har tilfeldigvis blitt avslørt for The Sims 4

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 01 april 2021. 17:04 Sist endret: 26 april 2021 21:04

Under gårsdagens offisielle direktestrømming av Inside Maxis fikk SimGuruene en sjanse til å presentere nye funksjoner som ble utgitt i går for Sims 4. Utviklerne viste imidlertid disse nye funksjonene på en nyere bygning hvor de ved et uhell også viste frem funksjoner som nye hårfarger og en mystisk ny egenskap.

Det ser likevel ikke ut til at de bare tilfeldigvis viste frem disse nye Simsskaper-funksjonene. Twitter-bruker @ThisIsCoen påpekte en mystisk ny “sofafunksjon” som utviklerne avslørte i byggemodus.

Som du kan se i bilde nedefor er det et helt nytt “Auto-Sofa” valg i høyre hjøre:

Dette “auto”-alternativet er for øyeblikket tilgjengelig for plassering av kjøkkenbenk, som lar deg plassere modulære kjøkkenbenker som automatisk tilpasses hvert hjørne. Det er også et alternativ fra i går i Soveromskategorien kalt “Autotomatiske køyesenger”, som når den er slått på, skjuler stiger automatisk på baksiden når de plasseres inntil en vegg.

Noen spillere spekulerer i at “Automatisk sofa”-funksjonen hinter til et gjenbesøk av seksjonssofa og kanskje noen andre muligheter angående møbelplassering. Vi vet imidlertid ikke helt sikkert før The Sims Teamet publiserer offisiell informasjon, så følg med!

Orginalen finner du her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4
Tagger: ,

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^