En ny “Sofa funksjon” har tilfeldigvis blitt avslørt for The Sims 4

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 01 april 2021. 17:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Under gårsdagens offisielle livestream av Inside Maxis fikk SimGuruene en sjanse til å presentere nye funksjoner som ble utgitt i går for Sims 4. Haken var at utviklerne viste disse nye funksjonene på en nyere bygning hvor de ved et uhell viste frem funksjoner som nye hårfarger og en mystisk ny egenskap.

Det ser imidlertid ut til at de ikke bare tilfeldigvis viste frem disse nye Simsskaper-funksjonene snart. Twitter-bruker @ThisIsCoen påpekte en mystisk ny «Sofa Funksjon» som utviklerne avslørte i byggemodus.

Som du kan se i bilde nedefor er det et helt nytt «Auto-Sofa» valg i høyre hjøre:

Dette “auto” -alternativet er for øyeblikket tilgjengelig for plassering av kjøkkenbenk, som lar deg plassere modulære kjøkkenbenker som automatisk tilpasses hvert hjørne. Det er også et alternativ fra i går i Soveromskategorien kalt «Auto køyesenger», som når den er slått på, skjuler stiger automatisk fra den andre siden når de plasseres ved siden av en vegg.

Noen spillere spekulerer i at “Auto Sofa” -funksjonen kan markere retur av seksjonssofa og kanskje noen andre modulære muligheter med plassering. Vi vet imidlertid ikke helt sikkert før The Sims Teamet gir ut offisiell informasjon, så følg med!

orginalen finner du hær.
Kategorier: NyheterThe Sims 4
Tagger: ,

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^