DRØM STORT, BYGG SMÅTT MED THE SIMS 4 SMÅTT OG SMART!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 08 januar 2020. 12:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

De fleste har kanskje fått med seg at å bo enklere er mer enn en trend nå for tiden – det er en bevegelse. Det er bærekraftig, rimeligere og så uendelig mye koseligere enn store hus. Nå kan simmen din leve denne livsstilen fullt ut. Derfor introduserer vi fantastiske The Sims™ 4 Smått og Smart Stuff Pack*!

Små hus, store drømmer

Med en boligtomt for bittesmå hjem kan du bygge hus med mye mindre fotavtrykk på planeten. Bygg med 100 fliser for å motta spesialbonuser for simmen. I tillegg til at du får vennligere regninger, kan mindre oppholdsplass bidra til å få forhold til å blomstre, samt at du får mye plass til å lage en fin hage. Konkurrer med vennene dine om å bygge det søteste, lille hjemmet du med rette kan være stolt av.


Men seriøst, la oss snakke om skapsenger!

Du ba om det, og vi leverer: Ønsk skapsengen velkommen! Ta del i tull og fjas i rikelig monn med denne flerfunksjonelle plassbespareren – Men pass på! Simmer kan sette seg fast i sengen når den legges sammen! Heldigvis er det flere fordeler enn bakdeler med skapsengen. Den gir deg mye rom for aktiviteter, og sammen med kombogjenstanden bokhylle/stereo/TV er mulighetene uendelige.


Dønn seriøs strikking!

Du kan forvente en haug nye, komfortable gjenstander fra simskaperen, inkludert tykk strikk for ultimat nytelse i genservær! Det blir kosemoseoverdose i disse koselige klærne og tilbehøret … kanskje liiitt for koselig!

Det er mye mer der det kom fra, så bare gled deg til The Sims 4 Smått og Smart Stuff Pack som kommer på PC og Mac 21. januar 2020, og til PlayStation®4 og Xbox One 4. februar 2020 (som er 20-årsjubileumet til The Sims!). 

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet på aktuell plattform (selges separat) og alle spilloppdateringer for å spille. For PC/Mac: Sjekk minste systemkrav for denne pakken.

Via EA.com

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D