Med neste The Sims 4-oppdatering kan du dra på ferie i alle verdenene!

Postet av: Simshjelper Tiril

Postet: 28 oktober 2020. 19:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

ScreenRant har avslørt mer angående den neste oppdateringen for The Sims 4!

I en eksklusiv forhåndsvisning bekreftet The Sims-teamet til ScreenRant at den neste oppdateringen for The Sims 4 vil la deg kunne dra på ferie i ALLE verdenene. Denne detaljen har blitt til ved at boligtomter blir nå låst opp for alle verdenene, ikke bare ferieverdenene.

Nå blir ikke Granittfossene, Selvadorada og Sulani lenger de eneste feriestedene i The Sims 4.

“Komorebifjellet er både en feriedestinasjon og en bostedsverden. Når spillere drar på ferie der, som i de andre ferieverdenene, må de leie et midlertidig tilholdssted. Som en del av den gratis grunnspilloppdateringen som følger med denne pakken, vil spillere nå kunne dra på ferie til alle verdenene, ikke bare ferieverdenene, men feriehus til leie vil ikke bli tilgjengelige for familier som drar på ferie til bostedsverdener foreløpig.”

ScreenRant

Dette betyr at Komorebifjellet ikke kommer til å være det eneste eksotiske stedet som simmene dine kan dra på ferie til. Hvis, for eksempel, du har utvidelsespakken The Sims 4 Livet i Tropene, vil du kunne bygge din egen feriebolig og sende simmene dine på ferie til Sulani!

Den neste oppdateringen vil imidlertid ikke la deg gjøre om ferieverdener som Granittfossene (fra Ut i Naturen) og Selvadorada (fra Jungeleventyr) til bostedsverdener.

Artikkel oversatt fra Simscommunity.

Kategorier: NyheterUtvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Tiril