The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke: alt om Seanse-bordet

Postet av: Simshjelper Iri

Postet: 26 januar 2021. 20:01 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

The Sims 4 Paranormal Stæsjpakke kommer med ett nytt spillobjekt; Seansebordet. Barn og eldre simmer kan bruke Seansebordet til å bygge den nye Mediumferdigheten og snakke med de utenfor vår verden. Til å begynne med er det bare tre interaksjoner tilgjengelig på bordet, men når simmene får høyere nivåer i Mediumferdigheten, vil de kunne låse opp nye interaksjoner på Seansebordet.

Bygg/kjøp-detaljer

Seansebordet kommer i to varianter i Bygg/kjøp-katalogen; bare bordet for seg selv, og et sett som også kommer med matchende stoler og en krystallkule. Det frittstående bordet koster §333. Hele settet koster §648. Hver katalogoppføring har seks fargeprøver, avbildet nedenfor.

Til tross for at bordet tilsynelatende ser lite ut, tar det faktisk opp 3 × 3 markeringer, mest sannsynlig fordi de flytende stolanimasjonene krever litt plass. Stolene og krystallkulen er ikke festet til bordsettene. Du kan fjerne dem og bytte dem ut med forskjellige stoler og innredning som du vil. Krystallkulen trenger ikke å plasseres på et Seansebord, men det lyser mens bordet brukes hvis det er på et Seansebord.

Interaksjoner ved Seansebordet

Følgende interaksjoner er tilgjengelige på Seansebordet. Noen interaksjoner krever et spesifikt ferdighetsnivå for å låse opp.

Kommunisere med de avdøde: Simmen kan snakke med ånder utenfor vår verden og motta en melding fra det hinsides. Meldingene kan være alt fra positive til negative. Simmene kan enten bli redde av denne interaksjonen eller motta en positiv humøreffekt, avhengig av hvilken type melding du mottar. Lys kan flimre og uhyggelige lydeffekter kan spille.

Føl på de spirituelle svingningene: En sprettopp-melding informerer simmen din om tilstanden til hjemmets åndelige aktiviteter. Den vil fortelle simmene dine om spøkelsene som bor i i hjemmet er vennlige eller ikke, hvor hyppige paranormale hendelser vil foregå, og hvor bekymret simmene dine bør være for at spøkelsene forårsaker problemer.

Utfør seremoni: Hvis hjemmets åndelige svingninger er høye, kan simmene bruke denne interaksjonen for å berolige spøkelsene og forbedre den åndelige balansen i hjemmet. Denne interaksjonen tømmer simmens energinivå raskt om de ikke har nok ferdighetspoeng. Denne interaksjonen har en sjanse til å mislykkes og gjøre spøkelsene sintere i stedet. Hvis seremonien blir avbrutt, vil forsøket mislykkes. Spøkelser kan avbryte seremonier. Seremonier kan også avbrytes når simmene som er involvert i seremonien blir for slitne. Sørg for at simmenes motiver er høye og at de er i godt humør for å øke sjansen for en vellykket seremoni.

Gruppeseanse: Krever middels ferdighetsnivå 2. Sims kan være vert for seanser sammen med opptil tre andre simmer. De andre simmene trenger ikke å ha middels ferdighetsnivå 2 for å delta; det er kun simmen som leder seansen som må ha dette. Det er flere underinteraksjoner under Gruppeseanse-interaksjonen:
Kommunisere med de døde med …: Dette er det samme som å utføre en enslig seanse, bare at det er flere simmer.
Utfør seremoni med …: Samme som å utføre en enslig seanse; men flere simmer øker imidlertid sjansene for en vellykket seremoni. Det er fortsatt viktig å sikre at alle simmene som deltar har høye motiver og er i godt humør. Seremonien kan fortsatt avbrytes hvis noen av deltakernes motiver faller for lavt.
Påkall de døde med…: Krever middels ferdighetsnivå 3. Samme som en enslig seanse av å påkall de døde-interaksjonen, bare med flere simmer.
Uhyggelig ritual med …: Krever middels ferdighetsnivå 4. Samme som en enslig seanse av uhyggelig ritual interaksjonen, bare med flere simmer.

Påkall de døde: Krever middels ferdighetsnivå 3. Gyter enten et spøkelse eller spøkelser. Hvis det ikke er noen spøkelser i verdenene dine som skal tilkalles, vil spøkelser dukke opp i stedet. Spøkelset eller spøkelsene kan være vennlige.

Påkall Beinhilde: Krever middels ferdighetsnivå 3. Denne interaksjonen innkaller Beinhilde. Beinhilde er vennlig, men hennes tilstedeværelse kan gi simmen din en anspent humøreffekt. Beinhilde kan flørtes med og du kan ha årnings med henne, men hun kan ikke flyttes inn i huset som en spillbar sim uten bruk av juksekoder. Beinhilde kan også hjelpe deg med å takle Temperance, et ondt spøkelse som dukker opp på hjemsøkte partier. Beinhilde blir i omtrent en dag før hun forsvinner, men hun kan bli påkalt igjen når som helst. Du kan ikke tilkalle Beinhilde mens Beinhilde allerede er på plassen.

Uhyggelig ritual: Krever middels ferdighetsnivå 4. Å utføre dette ritualet vil gjøre simmen din til et spøkelse i 4 timer. Mens de er i spøkelsesform, vil simmene ha ekte spøkelsesevner. De kan ha hjemsøke gjenstander og skremme simmer. Andre simmer i husstanden vil motta en “Hva skjedde med deg?!”-humøreffekt og bli redde hvis de ser på simmen din som et spøkelse.

Påkall Guidry: Bare tilgjengelig på tomter som ikke er hjemsøkte. Denne interaksjonen påkaller Guidry, et vennlig spøkelse med mye informasjon om det paranormale. Han kan hjelpe simmene dine ved å tilfredsstille deres behov når de er redde, samt gi deg informasjon om hjemsøkte hus, spøkelser, om å være medium, bli en Paranormal etterforsker og hvordan du skal takle Temperance. Guidry vil hver natt hjemmsøke tomter med “Hjemsøkt Hus” som tomtetype, så det er ikke nødvendig å påkalle ham ved seansebordet.

Denne artikkelen er oversatt og hentet fra Simscommunity og du kan finne den originale teksten her!

Om forfatteren: Simshjelper Iri

Simhjelper Iri her! Etter snart to tiår med The Sims, er jeg en erfaren simmer. Jeg her her for å dele mine tips og triks med deg. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på!