Guide: Hvordan laste ned Sims 4 Studio

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 27 juni 2018. 17:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Vi har alle vært på det punktet der vi plutselig opplever at vår custom content (CC) ikke fungerer lenger. Mange tenker da at løpet er kjørt, og at det ikke er mulig å bruke tingene uten å måtte finne alt på nytt og laste det ned igjen. Dette skjer ofte etter store oppdateringer og nye pakker. I denne guiden hjelper vi deg med å forklare hvordan du kan redde alle de ødelagte cc.
KORT INNFØRING I CUSTOM CONTENT!

Custom content er nedlastbart innhold, som du kan laste ned i spillet ditt, for å for eksempel få klær, som er helt annerledes enn dem som allerede er med i The Sims 4 fra før. Mange laster ned ekstra innhold for å gjøre spillopplevelsen bedre, mens andre liker å spille uten ekstra innhold. De som velger å bruke cc kan merke at de støter på problemer under store oppdateringer til nye pakker. Ofte også når store pakker kommer ut, for eksempel pakker som De fire Årstider, Katter og Hunder & Livet i byen.
Skulle uhellet være ute, og du opplever at en eller mange av din CC slutter å fungere etter store oppdateringer, kan vi trøste deg med at vi har en løsning som er enklere enn å finne en og en CC, og oppdatere dem. Istedenfor kan man reparere alle på samme tid med The Sims 4 studio! Et program man enkelt kan laste ned på PCen sin, og bruke med en gang man opplever ødelagte objekter som er lastet ned!
Bilde av forsiden til Sims4Studio!
HVOR LASTER JEG NED THE SIMS 4 STUDIO?
Det første du gjør er å gå til nettsiden: sims4studio.com
For å laste ned The Sims 4 studio trenger du en bruker. Om du ikke allerede har en bruker på nettsiden kan du klikke på register, og lage en bruker.
Registreringen er enkel, fyll inn ønsket brukernavn, e-post og ønsket passord til brukeren.

Bruk gyldig e-post for å kunne aktivere brukeren din!
Etter registrering, kan du deretter finne nedlastingen til programmet.
Den enkleste måten for å finne nedlastingen på er å gå inn på sims4studio News.
Det ligger mange forskjellige innlegg nedover på denne siden, men de vi konsentrerer oss om er de to øverste innleggene.
Det ene er for Mac-brukere, og det andre er for Windows-brukere, så derfor må du klikke på innlegget som støtter ditt operativsystem. Du kommer da til selve innlegget, der står det litt om hva som er nytt i akkurat den versjonen du nå skal laste ned. Litt lenger ned i innlegget ser man teksten ”here”.
Dette er en link, så du kan derfor klikke på ordet, og kommer deretter til nok et innlegg med nedlastningen til programmet. Ofte ligger dette nederst i innlegget, så gå derfor helt ned og klikk på ”download” Du kan laste ned både .zip fil, eller kun installeringen.
          
INSTALLERING AV SIMS4STUDIO
Gå til plasseringen du ønsket at programmet skulle havne på, eller klikk på pilen på nedlastingspilen i din nettleser.
Dobbeltklikk på filen i ønsket mappe, dersom det er ønskelig. Aksepter at programmet skal få tilgang til PCen din når du blir bedt om det, ellers vil ikke innstalleringen starte opp. Deretter starter nedlastingen, og du kommer til en innstalleringsfane, følg alle trinnene, og innstaller programmet. Når innstalleringen er ferdig kan du trykke på Finish/ferdig

PROGRAMMET ER IKKE PÅ NORSK, KAN JEG ENDRE PÅ DETTE?
Helt klart, du kan ha det på tysk, om du så ønsker det! Det er et godt utvalg av språk, til dette programmet!
Når du har programmet åpent, kan du trykke på ”settings”, når boksen med innstillinger har åpnet seg, ser du med en gang at det står et valg for språk,
klikk på denne og velg ønsket språk. Klikk deretter på ferdig for å lagre endringene dine.
Hvordan bruker man egentlig Sims4studio?
Åpne programmet, og gå til Content Management -> Batch Fixes -> Objects -> Fix Objects for f.eks Cats and Dogs Patch.
Programmet vil automatisk finne Mods mappen din, klikk på start, og programmet vil automatisk starte å reparere alle dine CC!
Programmet vil bruke litt tid, og gi deg beskjed om alle reparerte CC, og hvilke som eventuelle er helt ødelagte og som ikke fungerer lenger. Disse blir fjernet automatisk.
Så da er det bare å komme seg tilbake inn i spillet og bruke all CC du ønsker!

Kategorier: GuiderThe Sims 4
Tagger: , ,

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D