Guide: Galleriet i The Sims 4

Postet av: Simshjelper Ida

Postet: 03 mai 2021. 23:05 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Galleriet gir deg mulighet til å utveksle simmer/husstand, tomter og rom med andre spillere. Du kan finne det andre har laget, og legge det inn i ditt eget spill. På samme måte kan andre finne det du har laget og valgt å dele, og bruke det i spillet sitt. Denne guiden forklarer hvordan du bruker galleriet, hva du bør være oppmerksom på, og gir noen tips til deling av innhold. Hvis du opplever feil i galleriet – at det vises røde kryss der bildene egentlig skal være – får du også hjelp med dette her

Dersom du allerede er en erfaren simmer, er du sikkert kjent med hvordan man bruker galleriet. Men sjekk ut tipsene nederst i saken hvis du ønsker å bli mer synlig i galleriet og at flere skal laste ned innhold du lager!

Under her begynner vi med det grunnleggende om galleriet.

Først: Hvis du ønsker å lagre noe, slik at du har det til senere bruk, eller for eksempel vil plassere ut flere like hus, behøver du ikke nødvendigvis å dele det med andre dersom du ikke ønsker. Du kan velge å kun lagre det i biblioteket ditt, og da er det bare du som har tilgang til dette innholdet. 

Dersom du velger å dele noe med andre spillere via galleriet, vil det også automatisk lagres i biblioteket ditt. Du kan velge å dele til galleriet både direkte fra simskaperen eller tomten, og fra det du allerede har lagret i biblioteket ditt.

Du kan trykke på F4 som hurtigtast for å komme inn i galleriet, eller klikke på galleriikonet i menyen. For å kunne bruke galleriet må pc/mac være tilkoblet internett. Biblioteket ditt er tilgjengelig hele tiden, også uten internett-tilkobling.

Det finnes fantastisk mye fint i galleriet som andre har laget – sjekk det ut, da vel!

Laste ned og bruke innhold fra galleriet

Når du skal bruke innhold som andre har laget, har du to muligheter: Du kan enten velge å plassere ut innholdet kun der og da; eller så kan du lagre dette i biblioteket ditt, slik at du også har tilgang til å plassere det ut senere, uten å måtte lete det opp igjen i galleriet. Når du trykker på “Lagre i biblioteket”-ikonet lagres husstanden, tomten eller rommet i biblioteket ditt. Derfra kan du velge å bruke det i spillet. Hvis du kun vil bruke innholdet denne ene gangen, og ikke lagre i biblioteket, velger du “Plasser ut innhold”. 

Du kan også velge å merke innhold som favoritt, ved å trykke på hjerteikonet. Hvis du har følgere av profilen din, vil disse få opp et varsel om at du har likt dette innholdet, som et tips til at de også bør sjekke det ut. I biblioteket ditt kan du velge å sortere på favorittinnhold.

Husstander

Når du har lagret en sim eller familie i biblioteket, eller du velger å plassere ut en husstand rett fra galleriet, kan du flytte husstanden rett inn på en tomt. Husstandens pengebeholdning begrenser hvilke tomter du kan kjøpe, som til vanlig når du selv har laget en husstand. 

Du kan også redigere husstanden før du plasserer den ut i spillet. Du kan da endre fritt på simmene som vanlig, og du kan også velge å slette noen i husstanden eller legge til flere simmer eller dyr. Åpne simskaperen og trykk på ikonet for galleriet. Finn husstanden du ønsker å bruke, og klikk på “Plasser husstand”. Nå får du spørsmål om du vil slå sammen med husstanden du redigerer, eller om du vil erstatte husstanden.

Hvis du allerede har laget simmer eller dyr som du vil beholde, velg slå sammen. Hvis du vil erstatte hele husstanden i simskaperen med den fra galleriet, velg erstatt. Maks antall i en husstand er totalt åtte simmer og/eller dyr.

Tomter

Når du skal plassere ut en tomt, må du stå i verdenen hvor du vil plassere den, gå til galleriet/biblioteket og velge “Plasser tomt”. Det er mulig å plassere ut på både større og mindre tomt enn den opprinnelig er bygget på. Hvis du velger en mindre tomt, vil noe av hagen du ser i galleriet forsvinne. Tomten kan ikke være mindre enn selve husets avtrykk. Du kan se tomtestørrelser i verdenen ved å holde musepekeren over de ulike tomtene. I galleriet angis tomtestørrelse for den aktuelle tomten.

Når du skal finne en plassering, vises aktuelle tomter med markering som grønn kant rundt tomten. Noen tomter er utilgjengelige – disse har gul kant rundt. Her bor det husstander som ikke har råd til huset. Tomter med hvit kant rundt er for små for tomten du skal plassere. Når du skal plassere ut en fellestomt vil alle tomter hvor det bor noen være utilgjengelige. 

Når du har valgt en tomt, får du opp valget å plassere tomten møblert eller umøblert. Velg det du ønsker, og bekreft ved å klikke på haken for “Erstatt tomt”. Nå trenger spillet litt tid på seg til å plassere tomten. Jo større tomt og jo flere objekter, desto lenger tid tar det. 

Vær oppmerksom på at dersom du velger umøblert, fjernes alt av objekter fra kjøpekatalogen, inkludert utepynt som for eksempel fontener (objekter, ikke de man bygger), planter (fra kjøpekatalogen), lamper, søppeldunker og tørkestativ.

Du kan også velge en tomt først, og gå inn i byggemodus. Dette er mulig selv når det bor simmer på tomten. Da vil pengebeholdningen deres avgjøre hvilke tomter du kan plassere, og det må være en boligtomt. Gå til galleriet/biblioteket og velg tomten du vil plassere. Dette kan du gjøre selv om det er bygget noe på tomten fra før. Da vil alt det som er der fra før bli borte, og tomten erstattes av den du velger å plassere. Også her vil du får spørsmål om møblert eller umøblert.

Det er mulig å rotere hele hus og hele tomter når du står i byggemodus. Du kan se hvordan man gjør dette i siste del av guiden, om tips til deling av innhold.

Ferdige rom

Når du har funnet et rom i galleriet du vil bruke eller et du har lagret i biblioteket, må du stå i byggemodus for å kunne bruke det. Velg “Plasser ut rom”. Deretter er det bare å klikke et sted på tomten for å plassere det, på samme måte som når du bruker hele rom fra byggekatalogen.

Nyttig å vite: Det er til enhver tid mulig å flytte og rotere hele rom, så det gjør ingenting å plassere ut rommet et tilfeldig sted, for å så flytte det og rotere det slik du vil ha det etterpå. Det kan gjøre det enklere å sette sammen et helt hus med ferdigbygde rom. Klikk på rommet for å få opp alternativer. Klikk på ikonet med pil i fire retninger for å flytte hele rommet (med alt inni), eller på pilene for å snu det. Du kan også snu rommet ved å bruke . og , på tastaturet.

Innhold du ikke har

Dersom innhold i galleriet er laget med elementer fra pakker som du ikke har, vises et grønt lite banner med tre plumbobber i øvre, venstre hjørne. Du kan likevel velge å plassere det ut i spillet. Vær oppmerksom på at spillet da automatisk bytter ut innhold du ikke har med noe fra grunnspillet, eller fjerner det. Du vil få et varsel om at noe er fjernet, men ikke hva.

Nyttig å vite: Hvis du lurer på hvilke elementer som er brukt fra de ulike pakkene, kan du trykke på pakkeikonene. Da kommer du først til en side som viser alle byggeobjekter som følger med pakken, men til høyre er det en blå knapp som heter “Vis brukt innhold”. Klikk på denne, så vises det som er brukt fra denne pakken. Av og til kommer det ikke opp noe. Det kan være fordi det er brukt for eksempel terrengmaling eller noe fra debug, og dette vises ikke i oversikten.

Dette kan være nyttig hvis du bare mangler innhold fra én eller noen få pakker, av mange som er brukt. Hvis det er mye som er brukt fra en pakke du ikke har, er det kanskje ikke noe poeng i å laste ned dette innholdet. Men hvis det for eksempel kun er brukt én ting fra denne pakken, så gjør det vanligvis ingenting at spillet fjerner den – resten av tomten vil da bli som den vises i galleriet.

Tilpasset innhold / CC

Vær oppmerksom på at tilpasset innhold (custom content, CC) vanligvis ikke følger med når du laster ned fra galleriet. Galleriinnhold der skaperen har brukt tilpasset innhold er merket slik i galleriet:

Hvis du for eksempel finner en sim med en fin hårfrisyre, som ikke finnes i spillet (den er da laget av en spiller, ikke av EA) og som du ønsker deg, fungerer det ikke å laste ned simmen for å få denne hårfrisyren. Da må du finne igjen nettsiden der skaperen av simmen har lastet ned håret, og laste ned dette derfra i tillegg. 

Mange spillere som deler innhold i galleriet med tilpasset innhold er flinke til å oppgi i beskrivelsen hvor de har lastet ned dette. Dersom det ikke står noe i beskrivelsen er det dessverre veldig vanskelig å finne igjen.

Selve 3D-formen til et objekt kalles en mesh, og når man laster ned fra galleriet følger ikke denne med. Uten meshen vil ikke spillet “kjenne igjen” formen til objektet – håret til simmen i eksempelet – og dermed klarer ikke spillet vise det slik det egentlig skal se ut. Spillet vil automatisk bytte ut dette med et annet hår, eller fjerne det. Det samme gjelder klær, møbler osv. 

Hvis du vil være på den sikre siden, og ikke få simmer eller hus som kan se rare ut i spillet, hold deg til galleriinnhold uten merkingen vist over (fastnøkkel på blå bakgrunn). En del skapere merker i tillegg innholdet sitt med #noCC, slik at det er enkelt å søke opp.

Under kan du se et eksempel på hvordan simmene ser ut i galleriet, og hvordan de ser ut i spillet mitt, som ikke har det samme tilpassede innholdet som skaperen av husstanden har brukt. Ja – det er faktisk de samme simmene!

Du kan lese mer om tilpasset innhold her: Hvordan laste ned CC og Mods til Sims 4.

Søke og filtrere i galleriet

Galleriet har noen søke- og filterfunksjoner som er greie å bruke. Hvis du leter etter spesifikt innhold, finnes det tre nyttige søkemuligheter; navn på innhold, emneknagg og OriginID. Når du søker på navn på innhold kan du skrive hva du vil, men det kan være lurt å ikke skrive for mange ord, og du finner flest treff hvis du søker på engelsk. Du kan for eksempel søke på “celebrity” for å finne mange forskjellige kjendiser som andre har laget. Hvis du søker på emneknagg (#, hashtag), husk at det ikke kan være mellomrom mellom ordene. Du kan lese mer om emneknagger i siste del av guiden, om tips til deling av innhold. Hvis du søker etter elementer fra en spesifikk skaper, for eksempel Maxis, kan du søke på OriginID. 

Du kan også filtrere og sortere søkeresultatene, for å enklere finne det du leter etter. Popularitet, nyeste, etter kategori, størrelse (denne er nyttig hvis det er en spesifikk tomt du leter etter hus til), pris (denne er nyttig hvis det bor simmer på tomten), antall simmer i husholdningen, sortere på hvilke pakker innholdet kan ha objekter fra (veldig nyttig hvis du ikke har de fleste pakkene), og velge om søkeresultater skal inkludere galleriinnhold med tilpasset innhold eller ikke.

Galleriet virker ikke – viser røde kryss

Galleriet virker ikke, hva skjer? Av og til hender det at galleriet plutselig viser blank bakgrunn med røde kryss der bildene i galleriet skal være. Dersom dette skjer kan være flere grunner til feilen.

Først og fremst bør du forsøke å restarte PCen og spillet ditt. Hvis dette ikke fungerer, forsøk også å reparere spillet. Dette gjør du ved å klikke på tannhjulet ved siden av/under “Spill” The Sims 4 i Origin. Klikk på “Reparer”. Hvis dette ikke fungerer kan du prøve tipsene under.

Feilen er ofte midlertidig, og kan oppstå når for mange er inne i galleriet samtidig. En løsning som fungerer for mange er å slette filene i chache-mappen til spillet. Dette er midlertidige gallerifiler som det er helt trygt å fjerne. Du finner mappen her: Dokumenter > Electronic Arts > The Sims 4 > cache. Ikke slett selve mappen, kun innholdet.

For noen er årsaken at brannmuren/antivirus-programmet plutselig blokkerer internett-tilgangen til galleriet, særlig etter en spilloppdatering. Dette gjelder spesielt for dere som har AVG eller AVAST antivirus. Du kan da legge til unntak for brannmuren. Det vil si at du godkjenner at Origin og The Sims 4 skal slippe gjennom brannmuren. Hvordan man gjør dette avhenger av operativsystem og program. Du bør ikke skru brannmuren/antivirus-programmet ditt helt av. Du kan lese mer om hvordan fikse problemet på EAs tekniske support-forum (engelsk).

Laste opp det du har laget til galleriet

Du kan dele innhold du har laget både direkte fra simskaperen eller tomten, og fra det du har lagret i biblioteket ditt. Hvis du ønsker å dele noe fra biblioteket ditt, er det bare å klikke på ikonet med en pil opp og en sky. Under vises hvordan du deler fra simskaperen eller tomt.

Husstand

Du kan dele en sim/husstand direkte fra simskaperen ved å klikke på mappeikonet, “Lagre husstand”. 

Du kan endre på bildet av husstanden ved å klikke på kameraikonet, til det kommer et bilde du liker. Du kan også skrive en beskrivelse av husholdningen din, og merke med emneknagger. Hvis du ønsker at andre skal finne husholdningen din, er det lurt å merke den med emneknagger som folk søker på, da gjerne på engelsk. Du kan lese mer om dette i siste del av guiden, som handler om å øke sjansen for at innholdet ditt blir lastet ned av andre.

Tomter og ferdige rom

Du kan dele tomter og ferdige rom fra byggemodus. Det gjør du ved å klikke på “Lagre i biblioteket”-knappen og velge “Lagre tomt” eller “Lagre rom”. Hvis du vil dele et rom, må du markere dette først ved å klikke på det.

På samme måte som med husstander, vil du få opp info om tomten/rommet som du kan redigere på. Du kan velge antall soverom og antall bad/toaletter, og du kan legge til en beskrivelse. Bruk gjerne emneknagger, dersom du ønsker at andre skal finne innholdet du har laget.

For rom må du velge kategori for rommet, legge til et navn og gjerne også en beskrivelse med emneknagger.

Tips til hvordan øke antall nedlastinger

Det legges ut nytt innhold på galleriet hele tiden, hver dag, så det er ikke så enkelt å få mange nedlastinger – innholdet blir fort “dyttet nedover” i gallerioversikten. Jeg håper du først og fremst lager simmer eller bygger hus fordi du selv synes det er gøy, men det er klart det er litt moro at andre liker det man har laget, og velger å bruke det i spillet sitt eller lagrer innholdet som favoritt. Her får du noen tips til hva du bør tenke på hvis du ønsker flere nedlastinger og hjerter på innhold du lager.

Merking av innhold – emneknagger / hashtags

Felles for både husstander, tomter og rom er at det er lurt å merke innholdet ditt med emneknagger (#, hashtags). Kanskje aller mest for tomter. Det du bør merke som emneknagger er særegenheter ved innholdet ditt, som det er sannsynlig at andre vil komme til å søke på. Skriv gjerne en beskrivelse, da kan utvalgte ord være merket. Det er ikke noe poeng i å skrive # foran alle ord, da blir det bare vanskelig å lese. 

Viktig å vite: Du kan ikke bruke mellomrom i emneknagger, da deles den opp til ett merket ord og ett eller flere vanlige ord. Emneknagger fungerer heller ikke dersom du bruker mellomrom mellom # og ordet. Ingen mellomrom! Og # må stå foran ordet, ikke etter.

Du behøver ikke bruke komma eller semikolon mellom emneknagger. Du behøver strengt tatt heller ikke å bruke mellomrom mellom to merkinger (for eksempel: #romslig#familiehus), men da blir det vanskelig å lese hvis man har mange etter hverandre.  

Du kan gjerne bruke norske emneknagger, men jeg anbefaler da å bruke engelske i tillegg, for å øke sjansen for at noen søker på ordene du har angitt. Har du for eksempel laget en kjendis, kan du merke beskrivelsen med #celebrity, #famous, navn på kjendisen, #delsolvalley (nabolaget fra Kjendisfaktor) og annet relevant.

På forsiden i galleriet, og under nyheter, kan du se hvilke emneknagger som stiger i popularitet (trender). Dette er emneknagger som veldig mange søker på akkurat nå. Her kan det være lurt å hente inspirasjon til hva du skal lage! Det er vanligvis navn på utvidelsespakker som ligger på topp, så husk å merke pakker du har brukt, da er det flere som får opp innholdet ditt i søkeresultater!

Dette anbefaler jeg å merke med emneknagger hvis du har bygget en tomt:

Dette anbefaler jeg å merke med emneknagger hvis du har laget en sim/husstand:

Det beste er å bruke engelske emneknagger. Da er det mulighet for å nå ut til mange flere spillere via søkeresultater. Er du usikker på hva navn på pakker, tomtene osv. er på engelsk? Det kommer snart en egen nabolagsguide der navn på alle pakker, verdener, nabolag og tomter angis med både norske og engelske navn.

Hvordan tomten vises i galleriet

Fra hvilken side av tomten spillet tar forsidebildet til galleriet, har mye å si for hvordan tomten din vil se ut i galleriet! Selv om du kanskje har laget et flott hus, er det ikke sikkert dette kommer så godt frem når du deler det i galleriet, ettersom spillet tar bildet automatisk fra en forhåndsbestemt vinkel. Spesielt på hjørnetomter er det lurt å sjekke dette.

Klikk på “Lagre tomt”, på samme måte som når du skal dele noe i galleriet. Dette bør du gjøre før du begynner byggingen, eller i alle fall før du begynner på hagen. Når lagre tomt-vinduet dukker opp, ser du hvilken vinkel galleribildet vil bli tatt fra. Nå kan du avbryte lagringen igjen ved å klikke på krysset.

For en del tomter er det logisk hvilken fasade som blir hovedbildet. For andre … ikke så veldig. Ta for eksempel Rolig halvmåne i Newcrest. Dette er en hjørnetomt, og her er det en naturlig “innkjøring” fra gaten på den ene siden. Man skulle tro at bildet blir tatt fra denne siden, for her er det naturlig å lage hovedinngang eller innkjøring.

… men neida. Det blir tatt fra den andre siden. Og det påvirker jo veldig hvordan huset ser ut når jeg skal dele det. Heldigvis kan jeg velge å flytte og snu på hele huset mitt, eller til og med hele tomten inkludert hagen, etter at det er bygget. Trykk på ikonet med pil i fire retninger, og velg å flytte enten huset eller hele tomten. Hvis du velger å flytte huset, må du nå klikke på bygget du vil flytte. Når huset er markert, kan du velge å flytte på det og å rotere det.

Sånn, nå står det plutselig “riktig vei”! Det må selvfølgelig ikke stå med inngangsparti i retning mot kamera, det er opp til deg hva du syns ser best ut. Men det er lurt å sjekke innimellom mens du bygger hvordan det vil se ut til slutt i galleriet, hvis målet ditt er å dele det der.

Vær også oppmerksom på at du kan endre tiden på døgnet i byggemodus, for å se hvordan tomten ser ut om morgen, dagen, kvelden og natten. Trykk på L for å endre tid på døgnet. Tiden på døgnet som er gjeldene når du velger å dele noe i galleriet, gjenspeiles på bildene som deles. Har du laget et bolighus, kan du se hva som gir finest lys. Noen tomter gir best lys på fasaden i morgenlys, andre i dagslys, og andre igjen i kveldslys. Har du bygget for eksempel en nattklubb eller et skummelt hus, passer det antagelig best å ta et kvelds- eller nattbilde. Det samme gjelder enkelte moderne hus, hvis du har godt med belysning på fasaden og rundt huset.

Som du sikkert ser, er det en del forskjell på disse to bildene. Det til venstre er i dagslys, og gir et litt “flatt” bilde. Skygge på frontfasaden gir mørkere farger og demper detaljer, bakgrunnen tar mye fokus. Det til høyre er tatt i kveldslys, og dette har mye klarere farger med sol rett på fasaden. Lyset og fargene gir mer dybde i bildet, og huset fanger mer oppmerksomhet i dette lyset.

Det samme gjelder for vær. Hvis du spiller på en tomt hvor det bor simmer, vil været som er i levemodus også vises i byggemodus. Hvis du for eksempel bygger et julepyntet vinterhus, er dette nyttig. Da kan du se du hvordan tomten, huset og beplantning vil fremstå med snø. Eller kanskje du bygger et hjemsøkt hus som skal se litt skummelt ut? Da kan skumringstiden og grått vær kanskje passe bra. Men hvis du har bygget et vanlig hus som du ønsker at skal se fint og innbydende ut, er det lurt å ta bilde i pent vær. Hvis du går til verdensadministrasjonen og går rett inn på tomten i byggemodus derfra, selv om det bor simmer på tomten, vil tomten alltid vises sommerstid og i fint vær.

Ikke glem hagen! Beplantning, terrengmaling og eventuelt arbeid med terrengverktøyet, har veldig mye å si for hvordan tomten fremstår. Hvis du deler en nattklubb eller noe annet med nattbilde, er det også kjempeviktig at du husker lys, slik at man ser bygget selv om det er mørkt.

Bytt gjerne ut navnet med et fengende navn eller et som beskriver hva det er. Her har jeg lagt til et eksempel på beskrivelse og noen emneknagger. Jeg har angitt at huset har 4 soverom og 2 bad. Jeg har her lagret huset i biblioteket mitt – da vises hvilke pakker som det er brukt innhold fra. For å dele klikker man på ikonet i nedre venstre hjørne, med en sky og en pil. Når innhold er delt i galleriet, er dette ikonet grønt.

Hvis du vil fjerne noe du allerede har delt, kan du klikke på det grønne delingsikonet, så får du valg om å fjerne det. Det vil fremdeles ligge i biblioteket ditt, men det er ikke da lenger delt med andre i galleriet.

Vær aktiv i galleriet

Hvis du er aktiv og gjør deg synlig i galleriet – på en positiv måte – blir du lagt merke til, og folk sjekker gjerne innom profilen din for å se på hva du har delt. Del innhold, merk andres innhold som favoritter, følg andres profiler og viktigst av alt; kommenter. Når du kommenterer andres kreasjoner med en hyggelig og relevant kommentar, blir de ofte nysgjerrig på deg og hva du selv lager, og så går de inn på profilen din for å kikke.

Som alle andre steder, gjelder det å være grei med andre, være raus med komplimenter, være positiv, og bidra med noe selv. Ikke del innhold som andre har laget for å prøve å stjele æren for det. Innhold som opprinnelig er laget av andre, blir merket med “Opprinnelig av: …” i galleriet, selv om du endrer på det før du deler. Hvis du deler noe med tilpasset innhold, pass på å kreditere den som har laget det i beskrivelsen. Hvis du laster ned spesialbilder fra galleriet (som ikke regnes som tilpasset innhold), pass på å merke skaperens navn med en emneknagg i beskrivelsen. Er du grei med andre, er de stort sett greie tilbake 🙂

Poseringer og endring av forsidebilde i galleriet

Dette er tips for deg som har lang erfaring med spillet, og som finner fram ved å lese engelsk eller se videoer på engelsk. Hvis du er ganske ny med The Sims 4, anbefaler jeg heller å begynne med tipsene over.

Det finnes mods (modifikasjoner, som endrer eller legger til noe i spillet) som gjør at simmene kan posere på bildene. Du kan lære mer om dette ved å sjekke guider på engelske nettsider, eller se tutorialer på YouTube. For eksempel denne: https://www.youtube.com/watch?v=fysezWqvjaQ

Det er også mulig å endre bildene i galleriet til selvvalgte bilder, ved bruk av et eget program. Da kan du ta egne bilder av simmer eller tomter og bruke disse, i stedet for de som blir automatisk generert av spillet. Vær oppmerksom på at innholdet da vil merkes som om det er brukt tilpasset innhold (CC), selv om det ikke er det, fordi galleriet merker at bildene i seg selv ikke er originalt fra spillet.

Til dette trenger du et program som heter Sims 4 Tray Importer. Dette fungerer kun på pc, ikke mac. Du kan lære mer om dette ved å sjekke guider på engelske nettsider, eller se tutorialer på YouTube.
For eksempel denne: https://www.youtube.com/watch?v=p4JGdDBJGbc

Dette er en originalartikkel skrevet for simshjelpen.no.

Kategorier: GuiderTeknisk guiderThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Ida

Simshjelper Ida her! Jeg skriver guider og artikler, i hovedsak tips og triks relatert til bygging. Som entusiastisk bygger elsker jeg å finne løsninger, bruke tid på detaljer og utforske nye måter å bruke byggeverktøyene på.