Party on! The Sims blir 20 år!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 04 februar 2020. 21:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Ooboo vroose baa dooo! (Gratulerer med dagen, The Sims!)

Vi har mye å dekke i dag, simmere, så ta en salt lama og hopp opp i det nye jubileumsboblebadet* og hev glassene for en skål!

For 20 år siden kunne vi aldri ha forestilt oss at The Sims™ ville være der det er i dag. Men dere fikk det til å skje. Vi er fortsatt her – og trives – på grunn av dere som er i nettfellesskapet. Lidenskapen dere har for dette spillet driver oss til å skape noe hver eneste dag, akkurat slik som vi har gjort de siste to tiårene. Vi er takknemlige for alt dere gjør – alt fra å hjelpe oss med å lage nye stæsjpakker til å representere lidenskapen for The Sims med merchandise. Sjekk ut den nye bursdagssamlingen i begrenset opplag fra Threadless.

Tenk over det: I tjue år har simmere som deg designet det perfekte hjemmet, skapt unike simmer og lekt med livet. Hver dag overrasker og gleder dere oss med tingene dere deler – fra vakre byggverk til gladiatorkonkurranser som setter simmene på prøve. Vi blir inspirerte og ydmyke for kreativiteten dere viser, og når vi nå feirer bursdagen til The Sims, feirer vi egentlig alle dere.

Så hvordan gjør vi dette? Spenn deg fast for en legendarisk fest! For å snurre det hele i gang, kjører vi på med en liten oppdatering live i dag med en gratis spesialgjenstand som dere kan bruke i spillet. Hint: Simmer kan bruke denne gjenstanden når de chatter med, nakenbader eller har årnings. Alt du trenger å gjøre er å logge på for å få jubileumsboblebadet (på alle plattformer). Du finner boblebadet i byggekatalogen under kategorien Utendørsaktiviteter. Nyt boblene, slapp av og vær i ett med favorittminnene dine for The Sims mens vi mimrer tilbake til en svunnen tid. Vi har virkelig freshet opp spillet, om vi så må si det selv. 

Helt fra vi startet The Sims har det handlet om å leke med livet, og å skape og designe en verden hvor alt kan skje. Selv den gang la The Sims mye vekt på inkludering og friheten til å spille på sin egen måte med evnen til å romantisere hvilken som helst sim, velge den karrieren du ville, eller tilbringe tiden i byggemodus. Spillet har forandret seg mye gjennom årene etter hvert som vår forståelse av disse ideene har utviklet seg. I tillegg til å reflektere livet gjennom skjermen, åpner The Sims opp for nye muligheter med få begrensninger. Det gir deg rom for å flytte grenser, utforske nye ideer og utfordre status quo. Det finnes ingen feil måte å spille The Sims på!


Gjennom hele måneden skal vi feire historien vår på alle våre sosiale kanaler. Følg med på Twitter og Instagram for å se andre simmere dele sine favorittøyeblikk – Utilsiktede dødsfall, hundre babyer-utfordringer, simmer som svømmer gjennom bakken … Bruk emneknaggen #PlayWithLifeChallenge for å dele dine egne erfaringer og glede (og memes)! Det er så mye å sette pris på, og her har vi samlet en del morsomme data som gjenspeiler alt du har gjort hittil i The Sims.. Visste du at det har vært over 1,3 milliarder årningser i spillet?

The Sims 20th Anniversary Infographic

Det er imponerende tall … og noen veldig travle simmer!

Vi har så mye mer i vente for dere i dette nye tiåret, og vi klarer knapt å vente med å dele reisen med deg. Takk for all kreativitet, lidenskap og hysteriske øyeblikk. Dere er de beste spillerne i verden.

Skål for tjue år til med livets lek!

Kategorier: The Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D