Konkurranse: Vinn The Sims 4 Studentliv!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 22 oktober 2019. 19:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

JA! Du hørte rett! Nå kan du vinne The Sims 4™- Studentliv! Endelig er pakken så og si alle har ventet på her, og dette feirer vi med å gi den bort til en heldig vinner! Er du vinneren?


For å delta må du:

PS: Om du ønsker en dobbel så stor sjanse på å vinne – gå inn på vår instagram og delta i konkurransen der også!

Vi trekker vinneren Torsdag den 14. November!
LYKKE TIL!

Dette får du med The Sims 4 Studentliv:

Utforsk alle opplevelsene som universitetet har å by på. Ta emner for å hjelpe simmen din med en karrière innen ingeniørfag, utdanning eller juss. Oppdag robotikk og bordtennis, eller vær rampete mot rivalskolen. Les hardt, sov lenge og hi-five maskoten – hva enn du vil, så lenge du passer på karakterene dine! 

Slå deg ned på studiestedet – Begynn på et nytt kapittel ved det historiske Universitetet i Britechester eller ved det moderne Foxbury-instituttet. Bo på hybel sammen med andre studenter, eller velg å bo utenfor campus. Utforsk Britechester fra sykkelsetet, heng sammen med andre på studentsenteret og jobb i kollokviegrupper på biblioteket. Kom i skolestemning og vis hvor stolt du er, kledd skolens farger. 

En sim av klasse – Søk om opptak til et universitet og velg emner du er interessert i: Biologi, informatikk, kunsthistorie eller til og med skurkestreker. Delta på forelesninger eller jobb med semesteroppgaver og presentasjoner. Jo mer simmen din lærer, jo mer suksessfulle vil de bli. Det er viktig å administrere tiden godt, og husk at karakterene gjenspeiler om du velger å møte opp til timene eller skulke. 

Møt, mingle og utforsk – Det er opp til deg hvordan simmen din lever studentlivet. Les hele natten lang, eller slapp av og sov lenge. Det har aldri vært så gøy å ta en pause før, med aktiviteter som jus-pong, fotballsjonglering og sosialisering med de andre i kollektivet. Bli med i studentsamfunn for robotikk, debatt, kunst, eller til og med et mystisk, hemmelig studentsamfunn. Ettersom året går finner simmene ut av hvem de er, og hvem de kan bli. 

Skriv stil, ha stil – Gjør det hjemmekoselig på hybelen med pynt som passer til personligheten deres. Finn stilen til simmen akkurat slik du vil. Hva med et par i-siste-liten-joggebukser? Eller nystrøkne dressbukser? Valget er ditt, og måten du kler deg kan komme til å si mye om hvilken rolle du spiller i klassen. 

Kategorier: The Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D