Challenge: The Super Sim

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 03 mars 2019. 13:03 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

The Super Sim challenge er en challenge for deg som liker å bruke lang tid på en sim! Challengen er ganske enkel, og har få regler, men kommer til å ta mange mange timer foran pc-skjermen!

Flesteparten av simmer har penger og fikler med sitt mesteparten av tiden sin. Mange starter med ambisjoner, men få fullfører dem når alt kommer til alt. Skaperen, som har sett dette skje alt for mange ganger, bestemte seg for at det endelig var tid for å skape en sim med en større skjebne, designet fra fødselen for å nå toppen av storhet. Ja, denne simmen kommer til å være det alle simmer ønsker de kunne vært. De blir en legende, som viser alle at å nå toppen av suksess er mulig. Dette blir en stor sim. En mirakel sim.. En super sim!

Regler

Simmen din må:

Simmen din må bruke ungdomseliksiren for å ikke dø før de er ferdig med alt de skal. Dersom simmen din dør av andre grunner, må du bruke ambrosia for å gjennopplive han/henne.

Og det var det! Happy simming:D

Original engelsk post.

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D