The Sims 5 tilsynelatende bekreftet for PlayStation 5 i britisk magasin!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 05 juni 2020. 20:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Den siste utgaven av Official PlayStation Magazine ser ut til å ha bekreftet eksistensen av The Sims 5, sammen med en rekke andre kommende spill for PlayStation 5. Som oppdaget av PlayStation Universe (PSU), tilbyr 20. juni-utgaven av magasinet et dypdykk på 38 spill som kommer til neste generasjon konsoll, og det virker som om en lekkasje har gitt oss en detaljert liste.

Som du kan se via tweeten nedenfor, er det en ganske betydelig spilloppstilling. Blant dem er titler vi allerede visste om, inkludert Assassin`s Creed Valhalla, The Elder Scrolls VI, Watch Dogs: Legion og Dragon Age 4. Imidlertid er det også noen få hittil uanmeldte overraskelser – spesielt Battlefield 6 og The Sims 5 fra EA.

Som du også ser på bildet nedenfor, har de ulike spillene sirkelindikasjoner. Dette er for å vise sånn ca. hvor lang tid det er til forventet lansering. Som du ser har The Sims 5 rød sirkel, som vil si at det er 12+ måneder til lansering. Bare å glede seg, det gjør hvert fall jeg! 🙂

View image on Twitter

Vi vet at EA planlegger å holde et spesielt EA Play-arrangement 11. juni, hvor de sannsynligvis vil vise frem noen få nye spill. Det vil si at Official PlayStation Magazine (OPM) allerede har det tynne på hva disse spillene vil være. Vi hørte tidligere at EA planla å gi ut Battlefield 6 i 2021, men Sims 5 er en komplett overraskelse – spesielt med tanke på hvor mange utvidelsespakker som blir gitt ut for The Sims 4.

Oppføringen ser ut til å beskrive The Sims 5 som en “generasjonsspennende oppfølger”, noe som antyder at den sannsynligvis også kommer til PS4 og Xbox One. Det er også snakk om potensielle funksjoner på nettet, som kan åpne for en helt ny verden av Sims-relatert moro.

Selv om dette absolutt ser ekte ut, vil jeg anbefale å ta dette med en klype salt foreløpig. Det er uklart hvor bildet ovenfor kom fra, noe som betyr at det er en stor sjanse for at en person som kjedet seg, ganske enkelt kunne ha satt sammen en falsk liste for å gjøre folk spente.

Å ha The Sims 5 ville absolutt vært en helvetes måte å få et stort publikum, som The Sims allerede har, så investert som mulig i neste generasjons maskinvare, men vi må vente og se. Hvis spillet er ekte, hører vi sannsynligvis mer om det under EA Play. Imidlertid er det også en sjanse for at vi kan ende opp med å se noe av spillet under Sonys lenge PS5-avsløring som det har blitt ryktet om.

Ifølge flere rapporter skal Sony endelig gå videre med den lenge ryktede PS5-avsløringen i begynnelsen av juni. Med Official Playstation Magazine som løfter lokket på så mange PS5-titler neste måned, er det definitivt på listen.

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D