The Sims 4 Star Wars: Intervju med SimGuruRomeo

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 03 september 2020. 10:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Fra StarWars.com

Produsent Antonio Romeo fra EA har snakket med StarWars.com om den nye spillpakken, som lar spillerne leve ut sine Star Wars drømmer.

Hvis du noen gang har hatt lyst til å bli med Opprørerne eller First Order, eller leve livets glade dager som kjeltring, er dette muligheten din.

Forrige uke annonserte Lucasfilm og EA at en galakse langt, langt borte kommer til Sims med The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu på PC, Mac, Playstation 4 og Xbox One. Pakken kommer 8 september, og vil ta spillerne med til Black Spire Outpost, lokasjonen man kan finne ved Disneyland Resort, og Walt Disney World Resorts Star Wars: Galaxy’s End, hvor de kan spille ut sin egen historie.

Som sett i lanseringstraileren og en oversikt over pakkens innhold, ser man at Journey to Batuu fokuseres rundt en detaljert gjenskapelse av den Star Wars-tematiserte byen, fra layouten på Oga’s Cantina til dianogaene som dukker opp i fontenene (og selvfølgelig, den største drømmen av dem alle: muligheten til å bygge sin egen lyssabel). Du kan spille deg gjennom store hovedoppdrag, og ta på deg små oppdrag, og det er til og med noen kjente fjes med Vi Moradi, Rey og Kylo Ren, samt at du får muligheten til å være kapteinen på ikoniske skip, som Millennium Falcon, TIE echelen og T-70 X-wing. Selvfølgelig er det gjennom det morsomme universet The Sims har, som betyr at vennskap, forhold, og en og annen sporadisk dansefest også er mulig. I det store bildet ser det ut til å være et verdifullt tillegg til et av spill-historiens største universer.

“Som en stor Star Wars fan, har jeg alltid elsket historiene som har blitt fortalt gjennom det universet,” forteller produsent Antonio Romeo til StarWars.com. “Men, muligheten til å ta over tøylene og lage mine helt egne historier gjennom the Sims er en så unik mulighet som ingen andre spill kan tilby.”

StarWars.com satte seg ned og snakket med Romeo om å ta med Star Wars: Galaxy’s Edge til The Sims, besøk til Disney sine parker for research, og lyssabel-dueller over oppvasken.

Skjermdump fra spillet

StarWars.com: Denne pakken er en utrolig morsom idé, men ikke en jeg hadde trodd skulle skje. Kan du fortelle litt om hvor idéen kom fra, og hvordan den ble utviklet?

Antonio Romeo: Vi har mange Star Wars-fans her i The Sims teamet, og vi har alltid ønsket å kunne bygge det inn i en større form for gameplay. Når vi da fikk høre mer om Star Wars: Galaxy’s Edge, tenkte vi at dette var en så unik setting som har så mye mer å utforske. Det var den perfekte mulighet for oss til å hoppe inn og gi både fans og spillere en opplevelse som kan, på mange måter, tilsvare opplevelsen man får ved Star Wars: Galaxy’s Edge.

StarWars.com: Det som treffer meg som så unikt med dette prosjektet, er at den fantastiske verdenen dere har bygd, den eksisterer faktisk i noen av Disney-parkene. Fikk dere dratt dit som forberedelse for utviklingen?

Antonio Romeo: Målet var å bygge en så autentisk Star Wars-opplevelse som mulig, og den eneste måten man kan virkelig ta med alt man kan se og høre, er hvis man kan oppleve Star Wars: Galaxy’s Edge på egenhånd. Sammen med en liten gruppe artister og designere dro vi til en av parkene, og tilbragte 3 dager for å lære så mye vi kunne om alt fra steinformasjoner, teksturer, lyder, oppførselen til de besøkende, bare egentlig for å få en størst mulig idé om hvordan det blir å ta Star Wars: Galaxy’s Edge inn i spillet vårt. Det var utrolig moro, og jeg gleder meg til å kunne gi denne opplevelsen til spillerne på en så unik måte.

Skjermdump fra spillet

StarWars.com: Hva slags andre ressurser og referanser hadde dere tilgjengelig?

Antonio Romeo: Star Wars hvelvet er massivt! Alt vi kunne tenke oss hvor vi trengte en referanse var bare en email unna. Som en stor Star Wars fan var jeg i himmelen. Jeg har lært så mye av å jobbe med fantastiske mennesker i Lucasfilm. I tillegg var Disney-parkene en helt fantastisk mulighet for at vi kunne få så mye in-person opplevelser for å gjøre Journey to Batuu så autentisk som mulig.

Skjermdump fra spillet

StarWars.com: Hva var det ultimate målet for Journey to Batuu når dere startet utviklingen?

Antonio Romeo: Star Wars handler om måten man forteller historiene, og The Sims gir spillerne en mulighet til å fortelle sine helt egne historier. Når vi begynte utviklingen av Journey to Batuu, ønsket vi å sikre at spillerne hadde alle verktøyene de trenger for å kunne lage sin helt egne Star Wars historie på Batuu. Vi ønsket og å tenke frem de mange måter man kan trekke inn Star Wars i hverdagen til Simmene. Det siste punktet var ekstremt viktig for oss som Sims-fans. Til slutt klarte vi å lande på en god balanse mellom en ‘vanlig’ The Sims stil, med morsomme og interessante Star Wars øyeblikk. Hvem vil ikke utfordre romkameraten sin til en lyssabel-duell for å finne ut hvem som skal ta oppvasken? Dette er sånne typer øyeblikk som gleder meg, både som Star Wars fan og som The Sims fan.

StarWars.com: Jeg elsker hvordan man velge alliansen sin selv, om det så måtte være Opprørsalliansen, First Order eller kjeltringlivet. Det er faktisk et av få Star Wars spill som gir spilleren den friheten.

Antonio Romeo: Absolutt! Selv er jeg en diehard kjeltring-spiller. Jeg har alltid elsket historiene om kjeltringene i Star Wars universet. Men, The Sims handler jo så mye om spillernes valg og deres historie-fortelling. Vi visste at vi ikke kunne bare gi spillerne en sti å gå, det måtte være en mulighet for både Opprørsalliansen og First Order. Hver av disse vil gi deg helt unike spillmuligheter som vil hjelpe spillerne med å forstå hva det egentlig går ut på. Som en del av Opprørsalliansen, vil du kunne få i oppdrag at du må snike deg inn i områdene til First Order for å få tak i informasjon, du må forstyrre kommunikasjonssystemer, og til og med sabotere et av First Orders hovedområder. Velger du å bli en del av First Order, derimot, vil du finne deg selv i en posisjon hvor du sjekker beboernes ID, jakte på kriminelle for informasjon, eller du kan til og med ende opp med å arrestere Opprørsalliansens sympatisører. Kjeltringene… vel, de lever etter sine egne regler, og har ikke en agenda annet enn å bygge seg opp en galaktisk kreditt. Spillerne som velger et liv som kjeltring, vil få muligheten til å hjelpe Hondo Ohnaka samle forsyninger, eller du kan være med på å gjennomføre et stort heist på Canto Bight for all den galaktiske kreditten du måtte ønske. Jeg er så utrolig spent på alle disse tre gruppene og hva slags typer historier spillerne kan fortelle gjennom dem.

Skjermdump fra spillet

StarWars.com: Når det kommer til oppdragene de andre beboerne på Batuu kan gi deg, hvordan utviklet og skrev dere de?

Antonio Romeo: Hver gruppe har en hoved-historie hvor du kan guides gjennom spennende øyeblikk, men vi ønsket å være sikre på at spillerne skal kunne se alt Batuu har å tilby. De mindre, side oppdragene er en mulighet for en aldri-sluttende historie-fortellings mulighet. Et av mine favoritt mindre øyeblikk er faktisk et du kan finne på Savi’s Workshop i Black Spire Outpost. Når du besøker butikken, kan du ta på deg lyssabel-utfordringen. Dette vil gi deg muligheten til å gjennomføre morsomme og spennende lyssabel dueller på Batuu for å finne sjeldne deler til lyssabler, og du kan bygge på ferdigheten for fysiske form mens du lærer deg å mestre lyssabelen.

StarWars.com: Dette virker som en super vei inn i The Sims-universet for de som ikke har spilt det før. Hva har du lyst til å fortelle Star Wars-fansen i den kategorien?

Antonio Romeo: Hvis du noen gang har hatt lyst til å utforske Star Wars-universet og lage dine egne historier, er dette en perfekt mulighet for deg. Du har muligheten til å tilpasse Simmen din for reisen til Batuu, og når du kommer dit er det så mange autentiske Star Wars objekter og øyeblikk. Eneste grensen du har er din egen kreativitet. Selv etter at du returnerer til den vanlige verdenen for Simmen din, trenger ikke kreativiteten å stoppe – du kan nemlig bruke kjøp og bygg funksjonen for å bygge ditt helt egne Star Wars-inspirerte hjem.

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu kommer 8 september.

Se trailerene her:

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!