Ny pakke annonsert – gjør deg klar for en galaktisk opplevelse!

Postet av: Simshjelper Marie

Postet: 27 august 2020. 22:08 Sist endret: 12 april 2021 14:04

I en galakse langt, langt borte, dypt inne i galaksens ytterkanter, roterer verdI en galakse langt, langt borte, i Ytre Randsone, spinner planeten Batuu under sine tre soler – som vertskap for både den modige Motstandsbevegelsen og den onde Første orden, og med lugubre Kjeltringer som utnytter kaoset. Hvordan ting utvikler seg, er opp til simmene i The Sims 4 Star Wars: Reisen til Batu Spillpakken, ute 8. september!

Opplev utkanten av galaksen

Fra det øyeblikket simmene ankommer Batuu, vil de være omgitt av synet, lydene og luktene fra Star Wars™. Majestetiske, forsteinede trær stiger høyt over bosetningene, skipene flyr over og maskinene bråker. Black Spire-utposten summer av aktivitet mens de lokale romvesenene og travle droider lever dagliglivet. Selgere tilbyr Ronto Wraps og Fritert endorisk Tip-Yip til sultne niktoer og rodesere. Nysgjerrige abednedoer, mirialanere og twi’lekere ser gjennom varene i Dok-Ondars Den of Antiquities. Simmene gjenkjenner kanskje et bestemt, beryktet skip, Millennium Falcon™, eller håper å unnslippe patruljerende stormsoldater. Men når de ankommer, vil de aldri dra derfra.

Skjermdump fra traileren: Overblikket over bosetningen i Batuu.

Få omdømme

Spenningen mellom grupperingene på Batuu er tydelig. Stormsoldater patruljerer gatene og leter etter bevis på den skjulte Motstandsbevegelsen, og opprørerne utfører hemmelige planer fra den mystiske bunkeren. Selv smuglerne driver en lukrativ forretning, holder seg nøytrale for å dra nytte av både Motstandsbevegelsen og den Første orden. Så hvem slutter simmen seg til?

DJ R-3X, droiden som styrer musikken på Ogas vertshus, er den beste informasjonskilden for å finne ut om de ulike grupperingene. I starten er oppdragene enkle. Simmene blir sendt ut for å søke gjennom forsyningskasser eller jage etter rykter om den voksende tilstedeværelsen til Motstandsbevegelsen. Som et resultat av å fullføre oppdrag, samler simmene belønninger – og får omdømmepoeng hos den tilhørende grupperingen. Øk simmenes omdømme til å stige i gradene, fra sympatisør eller tilhenger til sersjant i Motstandsbevegelsen eller den Første orden. Hvis galaktiske kreditter motiverer simmen din mer enn ideologi, er Kjeltringene alltids ute etter hjelp – det er bare god forretning.

Etter hvert som simmenes omdømme vokser, påvirker det også hvordan lokalbefolkningen reagerer på dem. En sim som er høyt ansett av den Første orden, kommer dårligere overens med tilhengere av Motstandsbevegelsen. Å klatre i kommandokjeden ved å fullføre oppdrag, gir også nye grupperingskontakter. Avhengig av valget simmene tar, kan det hende de møter Vi Moradi som styrer et oppdrag, Rey som øver med lyssabel, Kylo Ren som eksploderer av sinne, eller Hondo Ohnaka som jukser i en runde Sabacc.

Skjermdump fra traileren: Tren med lyssabelen i ekte Jedi-stil!

Skaff deg gjenstander og skatter

Hva ville Star Wars™ vært uten lyssabler og droider. På Batuu kan simmene finne deler til sine egne lyssabler! Ta en tur til Savis verksted for å se på hjalt og kyberkrystaller, eller fullfør oppdrag for å få sjeldne deler i belønning. Prøv forskjellige krystaller til du finner den som er riktig. Når lyssabelen er ferdig, kan du starte treningen! Å øve med lyssabel eller å sparre med andre simmer bygger i tillegg de fysiske ferdighetene.

Trenger du en venn på Batuu? Hva med en droide?! Samle skrapmetall fra skraphauger på Batuu og få nok galaktiske kreditter. Deretter kan du kjøpe en droide fra droidedepotet der de tilbyr astromekdroider i både R- og BB-serien. Tilpass droiden, gi den navn og se hva den finner på. Simmenes nye venn kommer til å følge dem overalt på Batuu. Droidene er i tillegg nyttige på oppdrag. De kan bruke skannere og elektriske armer til å hjelpe simmene ved å søke gjennom kasser, kryptere kontrollpaneler, eller distrahere medlemmer fra rivaliserende grupperinger. Dette er droidene du trenger!

Skjermdump fra traileren: Din helt personlige droid vil bli med deg overalt.

Ta den med hjem

Når simmene kommer tilbake fra Batuu, kommer de ikke tilbake tomhendte. Kos deg med Star Wars™ inspirerte oppdateringer for pynt, hjemmedesign og til og med oppskrifter. Simmene trenger ikke å glemme Star Wars™ eventyret – de kan vise frem antikvitetene de samlet på Batuu eller gjøre om hjemmet til å se ut som tilholdsstedene på Black Spire-utposten. Inviter naboene på et slag Sabacc eller en økt med lyssabelsparring når du vil.

Alle droidene som simmene bestiller på Batuu, blir også med hjem til simmenes verden! Neida, droidene skal ikke gå rundt og gi støt til folk i Willow Creek, men simmene kan fortsatt bygge videre på relasjonen til dem og styre dem med databrettet.

Skjermdump fra traileren: All trening med lyssabelen vil gjøre deg forberedt på ett hvert møte med medlemmer av First Order.

The Sims 4 Star Wars: Journey to Batuu spillpakken kommer 8 september 2020 ved midnatt i ditt område for Mac og PC, og kl. 10.00 PT for Steam, Xbox One og PlayStation®4!

Tekst funnet hos EA

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Marie

Heisann! Simshjelper Marie her – 19 år, og litt over gjennomsnittet glad i både skriving og Sims! Super takknemlig for muligheten til å skrive her på Simshjelpen, og håper jeg kan være med på å bidra positivt for hele 'gjengen'!