The Sims 4: Introduksjon til den nye følelsen Redd!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 26 januar 2021. 20:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Med den siste oppdateringen til The Sims 4, så vi en helt ny følelse introdusert i spillet som er tilgjengelig for alle spillere. Den nye følelsen Redd er noe SimGuruConor har jobbet med, og har konvertert 60 nye humørelementer

Spillere vil nå oppleve at i stedet for at simmer blir nervøse av enkelte ting i spillet, vil de nå bli redde. Et eksempel er at simmer blir nervøse under tordenvær, men nå blir de redde. Du kommer til å se at de vil heller prøve å sove eller ta en lur når de føler seg redde eller gjemme seg under dyna til følelsen har gått over.

I en respons til et spørsmål fra Twitter-bruker NandoandStitch, avslørte SimGuruConor at humørelementene som inneholdt enten “skremt” eller “fobi” i seg hadde mer enn sannsynlig blitt omgjort.

Well besides ghosts, I converted like 60 something basegame and crosspack buffs to the Scared Emotion. If the buff had “scared” or “phobia” in the name, it probably got converted!

— SimGuruConor (@SimGuruConor) January 12, 2021

Et annet eksempel på en buff som er konvertert er når en sim bruker Søt og sur godteribolle fra The Sims 4 Skrekkstæsj. Mens simmene dine ofte ler av møtet, vil de ha humørelementet i kort tid.

Det er to forskjellige varianter av den redde følelsen.

Den første varianten vil vises når simmen din er redd.

Mens den andre variasjonen vil føre til at simmene dine blir livredde.

SnarkyWitch tok også en titt på spillfilene for å lage en liste over mange av de konverterte buffene som nå vil vises under den redde følelsen.

Selv om dette ikke er en komplett liste, gir det deg en utmerket ide om humørelementene som har blitt konvertert til grunnspillet til The Sims 4 og tilleggsinnhold!

Orginalen finner du her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^