SMÅDYR OG KJÆLEDYRSTÆSJ KOMMER TIL KONSOLL!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 02 april 2020. 16:04 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Dette er øyeblikket du (og kjæledyrene dine) har ventet på!

I dag er dagen da konsollspillere endelig kan adoptere en minipelsvenn (eller tolv) og kle dem i de søteste små antrekkene. Det stemmer – for første gang er The Sims™ 4 Smådyr og kjæledyrstæsj tilgjengelig på konsoll!

Med Smådyr og kjæledyrstæsj kan simmene jobbe seg opp mot å ta seg av større dyr ved å starte med smådyr som hamstere, dvergbubalus, rotter og dvergpinnsvin! Lek med din nye pelsbestevenn, lær simbarna hvordan de skal håndtere dyrene og se opp for oppsiktsvekkende oppførsel (som nattlige gnagerrave). 

De som allerede har utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder og som elsker kjæledyrene som familiemedlemmer, kan utvide garderoben med mange nye antrekk i Smådyr og kjæledyrstæsj. I alt fra søte hatter til couturekjoler, kan pelsbabyen din spankulere rundt i sitt eget lille antrekk eller matche et av dine antrekk. Du blir den alle snakker om.

Du kan også dekorere hjemmet ditt for å gjenspeile kjærligheten du har til kjæledyrene dine. Nye dekorgjenstander inkluderer barnemøbler formet som favorittdyret, senger og kattetårn for kjæledyrets komfort, samt mange ting barna kan leke seg med når de lærer å passe på en pelsfølgesvenn.

Samtidig som Smådyr og kjæledyrstæsj kommer til konsoll, er galleriet som kan brukes på tvers av plattformer (som vi lanserte i februar) nå helt oppdatert! Sjekk ut de andre spillernes kreasjoner, last ned det beste av innhold fra nettfellesskapet og last opp dine egne favorittverk.

Obs! Du må kjøpe eller eie utvidelsespakken Katter og hunder for å spille med alt innholdet som er inkludert i Smådyr og kjæledyrstæsj. Les videre for å finne ut hvordan du kan spille Smådyr og kjæledyrstæsj på Xbox One og PlayStation®4.

På Xbox One

For å få pakken på Xbox One må du først eie eller kjøpe Katter og hunder. For 399 kr kan du få en samling som inneholder begge pakkene. Selv om du allerede har Katter og hunder, kan du likevel legge samlingen i handlekurven og betale kun 99 kr for Smådyr og kjæledyrstæsj.

På PlayStation 4

I PlayStation Store finner du Smådyr og kjæledyrstæsj som enkeltkjøp for 96 kr hvis du allerede har Katter og hunder. Dersom du ikke har Katter og hunder fra før av, dirigerer PlayStation 4 deg til samlingen som inneholder begge pakkene for 384 kr.

Skaff deg kjæledyrsamlingen for The Sims 4 for Xbox One nå i Microsoft Store, og for PlayStation 4 i PlayStation Store.

*Krever at du har The Sims 4-grunnspillet (selges separat) og alle spilloppdateringene for å spille. Krever at du har utvidelsespakken The Sims 4 Katter og hunder (selges separat) for å få tilgang til alt innholdet i stæsjpakken.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^