Rykte: The Sims og SimCity spillefilm!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 04 mai 2020. 16:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Vennligst merk at den følgende informasjonen ikke har blitt bekreftet av hverken Legendary Pictures eller EA!

Ok, nå som vi har gitt den kjedelige informasjonen la oss se på litt saftig sladder og informasjon!

GWW, en anerkjent nettside om filmer og tegneserier har posted eksklusiv informasjon om to kommende filmtitler som for tiden blir utviklet av Legendary Pictures! Til vår overraskelse – disse to filmene er utelukkende fokusert på to av våre favoritt spill – The Sims og SimCity!

I følge GWW, så har Legendary Pictures allerede startet med å utvikle en spillefilm basert på SimCity (med akkurat den tittelen). Her er hva de sa om filmens utvikling, tema og hvem som jobber på filmen:

GWW har oppnådd informasjon om at en “SIMCITY” film akkurat nå er i aktiv utvikling på Legendary Pictrues. Filmen blir beskrevet som en “komedisk versjon av en katastrofefilm fra Rolan Emmerich satt inni SimCity-verdenen”, med manuset skrevet av Mike Rosillio. Studiolederne Ali Mendes og John Silk har tilsyn på utviklingen av filmen. Ingen regissør eller skuespillere har blir annonsert enda.

Det er lite informasjon om casting og karakterer for “SIMCITY”, ettersom at det eneste beskrevet er at vi har grunnleggende karakterer beskrevet som mor, far, sønn og kjeltring. Ikke mye å gå på.

The GWW

Ikke bare det, men Legendary Pictures er også tidlig i utviklingen av en The Sims film! Her er hva vi burde forvente fra filmen:

Foreløpig casting har også fortalt oss at en filmatisering av “The Sims” også er i verkene, selvom informasjonen om dette prosjektet forblir knapp ettersom den er i tidlig utviklingsstadiet. Det virker som at karakterene vil spille to karakterer i Sims spillet og utenfor. Tidlige karakterbeskrivelser inkluderer Katie som vår hovedkvinne: “Artig, men fullstendig tullete, god helt inn til kjernen”. Det er også Cliff, som er en støttende karakter og blir beskrevet som: “Katie sin beste venn, en søt nerd.” Andre biroller inkluderer Risk (Steel Nugget), en utøver i en: “blandet kampsport og historisk musikal”, Cora (Bella) “Katie sin assistent. Cora er sarkastisk og bitter”, Dennis (studioarbeider), en “prippet” partner av Katie sitt firma. Jared, den kvinnebedårende dusten, Amanda (Nellie) dater Cliff og beskrives som “pen og tynn”. Til slutt har vi Pam, Katie sin mor og Bill en “feit” unge i Sims som bor i trehuset bak Kate og gir råd.

The GWW

Dette er ikke første gangen Legendary Pictures har jobbet med å tilpasse spill til filmskjermen. Selskapet hadde en hjelpene hand med å med-produsere Paramount sine to titler Detective Pikachu (2019) og Warcraft (2016).

Dette er heller ikke første gang Sims har blitt vurdert for å bli omgjort til filmskjermen heller. Tilbake i 2007 kjøpte 20th Century Fox rettighetene for å utvikle en film basert på The Sims. Men, prosjektet ble dessverre avbrutt etter at 20th Century Fox ble ervervet av Disney.

Hva syntes du om dette?

Kilde: simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D