Disse funksjonene kom med den nye oppdateringen!

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 17 januar 2020. 18:01 Sist endret: 12 april 2021 14:04

The Sims 4: Små funksjoner lagt til med den nyeste oppdateringen!

Den siste oppdateringen av Sims 4 lar deg ikke bare oppgradere sengene til simmene (du kan finne ut mer om det her), men det er også flere andre nyttige funksjoner som er lagt til.

 Bokstøtter

Bokstøtter har fått en overhaling og fungerer nå som mindre funksjonelle bokhyller. Uansett om du plasserer dem på et småbord, et skrivebord eller hvor som helst i ditt Sims-hjem, hjelper de virkelig til med å legge litt mer til rommet de er i, og selvfølgelig sparer de mye plass i forhold til en vanlig bokhylle også!

Tv og småbord

Denne oppdateringen har også sett tilskuddet av å kunne plassere frittstående TV-apparater på de fleste småbordene i spillet. Hvis du ser etter en måte for simmene dine å spare litt penger og plass eller til og med hvis du vil endre litt på tingene i boenheten til simmen din, er dette den perfekte måten å gjøre det på! De to eneste som ble funnet som ikke ville tillate en TV å bli plassert på, er Cook Book Nook fra Cool Kitchen og Corned Table, som er et basisspillobjekt.

Visste du?

Du kan også bruke Amp Stack fra Moschino Stuff Pack som stereo nå!

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D