Magiens Rike: The Sims 4-pakken (nesten) alle har ventet på!

Postet av: Simshjelper Anna

Postet: 23 august 2019. 10:08 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Helt siden The Sims 4 kom ut i september 2014, er det enkelte utvidelsespakker som definitivt har vært mye mer etterspurt enn andre. En pakke om hekser og magi er helt klart en av disse!

Nå slipper vi heldigvis å vente så mye lenger, for utvidelsespakken Magiens Rike kommer (som de fleste ivrige simmere sannsynligvis har fått med seg) nemlig 10. september!

Selv om det har blitt hintet om denne pakken helt siden juni, var det først for et par dager siden, 20. august, at den offisielle traileren til utvidelsen kom ut.

Traileren nådde over en million visninger allerede i løpet av de første 18 timene etter lanseringen, noe som virkelig understreker hvor etterspurt denne pakken har vært i Sims-samfunnet! I tillegg til de enorme seertallene, nådde traileren også fjerdeplass på Youtubes «Trending-liste.» Vi kan derfor med sikkerhet si at Magiens Rike er den utvidelsen som har blitt best mottatt av publikum i løpet av så kort tid!

Nå er det bare å smøre seg med tålmodighet frem til 10. september!

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Anna

Hei hei! Jeg er Simshjelper Anna :) Selv om jeg har vært på denne jordkloden i under 16 år, har jeg spilt The Sims i tusenvis av timer, og jeg er veldig glad for at jeg får lov til å skrive artikler her på Simshjelpen. Legg igjen en kommentar hvis du lurer på noe, da vel!