Hvordan bli en trollman og hvordan det funker!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 15 februar 2020. 00:02 Sist endret: 15 februar 2020 00:02

Det er totalt 3 muligheter til å bli en trollman i Sims 4 Magiens rike.

La oss starte med den veien som muligens blir brukt mest som er mulig å gjøre med en allerede eksisterende sim fra tennåring eller eldre: Spørr en av de tre Sages i den magiske verdenen.

Bilderesultater for sims 4 realm of magic duel

Dra til Magiets rike gjennom portalen i Glimmerbrook, gå så inn til «Magic HQ» bygget. Der kan du klikke på en Sage og «spørr hvordan å bruke Magi». En Sage har et glødende merke over hodene deres, så de er ganske enkle å finne. De vill gi den en oppgave – en super enkel en, å plukke opp gledenede motes – og når du har levert dem til den Sagen du fikk oppgaven av er du offisielt en trollman.

A Sim becomes a Spellcaster in The Sims 4 Realm of Magic

Du kan også lagen en trollman i CAS på samme måte som en annen occult sim. Du vill starte i Nykommer rank akkurat som en sim som har gjort oppgaven.

Den siste måten å bli en trollman er å bli født som en. Du må muligens gjøre oppgaven forde eller spørre dine kraftfulle foreldre for å gi deg magiske egenskaper. Om du har en sim som blir født til trolmenn foreldre, vill du få trekket Svak Byrd, Sterk Byrd eller Eldgammel Byrd. Dette sikrer at du får flere trollman-poeng på rangering og kan ha noen andre effekter. Maxis har sagt at det magiske Byrd trekket faktisk vokser i kraft jo flere generasjoner Trollmen en sim har i familien.

Trollman Ladning – Ikke et typisk mana system

Den største forskjellen mellom en trollman og en vanlig sim er å finne i behovs panelet. Det er en ny trollman Ladning meter på toppen. Å bruke magi vill fylle opp Ladning meteret, det gjør at simmen din bruker mere energi når de bruker magi. Den voksende energien gir mere kraft til trylleformeler de bruker men det kommer med en pris – en større risk med å gjøre feil. For hver formel du bruker gjør at metret fyller opp, mengden det fylles kan variere avhengig av vanskeligshetsgraden på trylleformelen (spekulasjoner rudt det).

Se bort i fra å gjøre feil og hvor kraftfulle trylleformlene er, så er det en annen ting med trollmen og ladning meteret – når det er fult er simmen din i fare med å dø av overladning. Denne nye døden gir et spøkelse med et rekk som gjør dem imun till å dø av overladning igjenn. Dette kan være brukbart i noen tillfeller.

Ladnings meteret går nedover over tid , men du kan bruke ekstra fordeler som kan hjelpe å gjøre det lettere. Det er en trylleformel – slipp ut ladning som får simmen til få utslipp på den oppbygte energien. Dette er brukbart om du er nært å bli overladet og vill fortsette med å bruke trylleformler.

Spellcaster Perks allow bonuses to witches in The Sims 4 Realm of Magic

Det er 6 Ranker for trollman systemet i Magiets rike. Det nye systemet gir deg poeng for hver gang du går opp i rang, og erfaring er generert hver gang det blir brukt magi som å bruke trylleformler, duelere, lage og drikke trylledrikker

Det er mulig å lære hver eneste fordel hvis du er viet nok. Det er 24 forskjellige fordeler du kan kjlpe med poengene. 15 av disse må du låse opp etter hvert mens 9 av dem trenger ikke å låses opp.

Familiars

Familiars er søte små flyvende søtinger som følger etter simmen din og beskytter deg. Du finner dem som objekter og etter du har bindet dem til simmen din så forsvinner objekte. Du kan samle så mange du bare vil (og til og med ha dobbelt opp), men du kan bare ha en aktiv om gangen.

Familiars help your witch or wizard and protect them from death in The Sims 4 Realm of Magic

Mens du her en familiar aktiv er den i stand til å hindre at simmen din dør en gang, den må hvie etter det, så ikke dø to ganger på rad så er du nokk trygg. På grunn av hvor beskyttende de er, har simmen din en litt positiv humør på grunn av hvor beskyttende de er.

The Sims 4 Realm of Magic: The Leafbat Familiar in Action

Spillere som eier Katter og Hunder kan merke hvilken som helst av deres hund/katt som en familiar. De tullet med at du kan ha den tradisonelle svarte katten eller en golden retriver. Gå for en chihuahua om du vill. Uansett, disse formene for familierer kan bli sent ut for å finne magisk ingridienser som vil hjelpe deg med eleksir laging, så gå gjerne for et kjærledyr familiar om du vil!

Bilderesultater for sims 4 realm of magic familiars

Tryllestaver og koster

Som å spille som en trollman så vill du sikkert ha en tryllestav ikke sant? I det magiske nabolaget kan du kjøpe både tryllestaver og koster. Sell om vi kanskje ikke kaller dette hekser, så kan du fly som en. Koster og tryllestaver kan settes som favoritter i simmens inventar, så da kommer denne simmen til å alltid bruke den kosten og/eller kosten. Du kan også samle på dem da de kun tar opp en plass i simmens inventar. Eneste som er forskjellen på tryllestavene og kostene er hvordan tryllestavene ser ut mens kostenehar jo en funksjon – transport. En høyere level trollman er flinkere til å bruke kostene og du kan også sette dem til «Bruk alltid» så flyr du alltid.

Bilderesultater for sims 4 realm of magic duel

Magiske skoler

There are 3 schools of magic in The Sims 4 Realm of Magic

Trylleformlene kan du holde styr på i simmen sin tryllebok, som er et nytt panel du finner fra behov panelet (hotkey o). Det er fire skoler med magi i Magiens rike. Først er det de forskjellige trylleformel typene – Praktisk magi med en total av 9 trylleformler, Rampe magi som har 7 og Utemmet magi som her 8 som gir en total av 24 trylleformler du kan lære.

A sim learns a magic spell in The Sims 4 Realm of Magic

I tilleg til å lære trylleformler, kan simmen lære en total av 15 forskjellige trylledrikk oppskrifter. Det er for eksempel en drikk som kurerer forbannelse og en annen som fyller behovene til simmen.

Alkemi trengs det en gryte som du kan kjøpe når simmen din er hjemme. Du kan også bruke kjelene som er å fnne i Magic HQ i Magiens rike. Du må ha ingridienser for å lage en trylledrikk, som kan ta litt tid. Opp til fire simmer kan jobbe sammen for å få fortgang i prossesen.

Bilderesultater for sims 4 realm of magic pictures

Du kan gi trylledrikkene til andre simmer eller drikke den selv, men vær forsiktig – det kan være feil med trylledrikken som kan gjøre forferdlige ting med simmen din, som å gjøre dem grønn eller gi dem en forbannelse.

Forbannelser

Forbannelser resulterer fra feil begått når simmer driver på med magi, som å drikken en trylledrikk, gjort noe feil med en trylleformel eller under alkemi progressen. Det er en del forbannelser, og simmen din han ha opp til 3 samtidig. I motsetning til Kjendisfaktor sine særegenheter eller vampyrene sine svakheter, så er det ikke obligatorisk at simmen din må ha forbannelser og de kan bli kurert. Du vil definitivt finne en kur fra en trylledrikk eller en trylleformel, siden en forbannelse ikke forsvinner av seg selv og kan bli irriterende i lengden.

Bilderesultater for sims 4 realm of magic curses
Kategorier: GuiderThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^