Livet i tropene: 10 detaljer du kanskje ikke fikk med deg

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 13 juni 2019. 12:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

@SimGuruLyndsay og @SimGuruDuke sparte ikke på mangle detaljer når de under EA play forrige helg fortalte oss om den nye utvidelsespakken Livet i tropene. Faktisk så var det så mange detaljer at noen av de litt mindre detaljene kanskje har gått ubemerket igjennom all spenningen.

Her er 10 detaljer som du kanskje ikke fikk med deg om Livet i tropene.

Nye tatoveringer

Simmere spurte og Guruene leverte! Det er i alle fall fire nye tatoveringer som vi så når vi gikk over livestreamen og traileren. Siden livet i tropene er veldig inspirert av den polynesiske kulturen gir nye tatoveringer mening. I screenshottene over ser vi en maskulin sim med en tatovering på låret sitt sammen med to forskjellige tatoveringer på begge armene hans. En kvinnelig sim er sett med en tatovering av et palmeblad på hoften sin.

Badehåndklær

Du merket sikkert simmene som solte seg i traileren, men merket du de flotte og fargerike badehåndklærne de lå på? Det er enda usikkert om dette bare er dekorative tepper som simmene kan sole seg på, eller om det er objekter man faktisk kan samhandle med. Uansett, simmene dine kan nå få så mye D-vitaminer de ønsker fra sola på gøyale og fargerike badehåndklær!

Vannsenger

Lenestoler ble fort kjent da den nye traileren til Livet i tropene kom ut, og det for god grunn: simmere har ønsket seg lenestoler kjempelenge! Fikk du med deg at en sim lå på en vannseng og solte seg i havet også? Det ser ut til at simmen din kan strekke seg ut og slappe av både til lands og til vanns. Vi håper bare at disse vannsengene kan bli brukt i bassenger også!

Krystallklart vann

Vi er sikker på at du fikk det med deg i traileren, men kan vi stoppe et sekund og bare sette pris på hvor krystallklart vannet er? Aldri før i Sims 4 har vi kunne sett helt ned til bunnen av havet så klart som om det var et basseng! Å kunne se fisk som svømmer rundt i havet og observere plantelivet under vann er små detaljer som har stor betydning for helhetsbildet av denne pakken.

Bøyer

Var det noen som så de oransje bøyene som fløt rundt i havet? Ved første øyekast ser de fullstendig dekorativ ut, men etter å ha sett denne delfinen og simmen som leker med hverandre ved siden av den kan det være mulig at disse bøyene er plassert for å vise hvor du kan møte delfiner og gjøre andre aktiviteter i vannet. Vi får vel bare vente til 21. juni for å finne ut hva de egentlig gjør.

Flere typer sandslott!

Sandslott var ganske vanskelig å ikke få med seg, men om du ser litt ekstra etter så kan du se minst 3 forskjellige typer sandslott. Det er det tradisjonelle sandslottet i bakgrunnen av det andre bildet, og en gnom og en hai i det første bildet. Det er fint å se at simmene våre kan lage mange forskjellige typer sandslott. Og kanskje det også er bundet til en ferdighet? Vi får bare vente å se.

Nye matboder!

Du så det kanksje ikke, men med flere tidspunkt i traileren ble det vist nye matboder i bakgrunnen. De forskjellige bodene tyder på at vi kan kjøpe flere forskjellige ting her. Noen av de er kanskje souvenir boder mens i de andre kan vi kjøpe mat og tropisk frukt.

Magiske relikvier??

Denne er kanskje litt på kanten, men vi kunne ikke hjelpe oss å merke den rare relikvien bak det lokale spøkelset. Dette kan være bare dekorasjon, men den ser ganske lik ut noen av relikviene fra Jungeleventyr, som har mystiske krefter som enten kan velsigne eller forbanne simmen din. Kanskje noen av objektene på Sulani har mystiske hemmeligheter selv..?

Søyler som grunnmur

Dersom du er en profesjonell bygger så kan det hende du så dette med en gang, men for resten av oss, se nærmere på disse to husene. Her kan du se en helt ny type grunnmur (og også et nytt type takmønster). Hus kan nå bli bygd på søyler både til lands og til vanns.

Stiger

Et annet mye ettersport objekt har endelig kommet til spillet! Stiger! I bildet over kan du se en stige som går ned i vannet rett bak simmen som hopper. Snakk om å hoppe ned i vannet, det er skikkelig kult at simmene nå kan hoppe rett ut i vannet fra dekket. Snakk om å virkelig leve i tropene!

Flere øyer?

Dette panoramiske bildet av Sulani er helt fantastisk, men se nærmere på alle de små øyene rundt Sulani. De små øyene bygd av stein ser ikke ut som plasser simmer kan gå på, men sandstranden i midten ser ut som at man faktisk kan bygge på. En båt kan også bli sett seilende på vannet. Vi vet allerede at båter kommer, men kanskje dette betyr at vi kan seile rundt på øya og bruke de forskjellige plassene som vi ønsker?

Glemte vi noen ting? Ikke vær redd for å kommentere under. Hva gleder du deg mest til med Livet i tropene?

Innlegget er oversatt fra simscommunity.info

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D