Dette er Sims 4 sin neste utvidelsespakke!

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 07 juni 2019. 19:06 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Nå er det offisielt! Den neste utvidelsespakken til Sims 4 kommer til å være The Sims 4 Livet i tropene! Utvidelsespakken kommer ut den 21. juni, og det er allerede mulighet for å forhåndsbestille den på Origin nå!

Sjekk ut bildene fra den nye pakka under!

Her er produktinformasjonen til pakken:

La simmene få skape sitt eget paradis i en verden rik på sol, sand og uendelige mengder moro, med The Sims 4 Livet i tropene. Enten de bidrar med naturvern eller foretrekker å holde seg på utsiden av samfunnet, så kan simmene dine hoppe ut i det og oppleve alt denne unike kulturen har å by på. Delta i tradisjonelle arrangementer, kle deg opp i lokale klær eller nytt litt kava. Alt sammen er en del av livet på Sulani. 

NØKKELFUNKSJONER:

Len deg tilbake og slapp av Velkommen til Sulani, hvor solen brenner og svale netter kjøler deg ned. Ta kanoen din ut på det funklende vannet , svøm så mye du vil og utforsk omgivelsene på en vannscooter. Bygg et fantastisk sandslott, nyt solen og du kan til og med møte en havfrue! 

Delta eller gi en hjelpende hånd Hjelp til med miljøvern , rydd strendene og se simmen din sin innflytelse blomstre utøver hele øya. Opplev bølgedalene i en karrière som fisker eller dykker, eller ta på deg jobben som livvakt og hold de lokale trygge i solsteken. Arbeidsløs? Null stress! Simmene dine kan gjøre strøjobber eller fiske etter sitt neste måltid. 

Delta i den lokale kulturen Tradisjonene har dype røtter på Sulani, og simmene dine får oppleve alt de har å by på. La simmene berike seg i deres nye livsstil ved å delta på grillsamlinger i gropen, lære alt om lokal folketro, smake på tropiske delikatesser og snakke med forfedre fra øya. 

Kle deg i øyes klær Kle simmene dine i tropiske plagg inspirert av solen, sanden og bølgene. Eller kle deg for vannaktiviteter som snorkling og svømming. Dekorer en rustikk oase med hjemmegjenstander og slapp av i tiki-baren. Alt er sus og dus (bortsett fra at man kan bli solbrent i ny og ne) når man lever Livet i tropene.

Kategorier: NyheterThe Sims 4Utvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.