De fire årstider: Dette vet vi så langt

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 30 mai 2018. 20:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Så lenge er det altså til The Sims 4: De fire årstider kommer ut. I skrivende stund er det ennå hele 21 spenningsfylte dager til utvidelsespakken lander i Sims installasjonene til folk flest i Norge. Det er også bare 5 dager siden EA annonserte at vi vil kunne ha det gøy med vinter, vår, høst og sommer sammen med våre simmer. Dette vet vi om utvidelsespakken så langt:

De fire årstider

Det sier jo kanskje litt seg selv, pakken heter tross alt “De fire årstider”, men det er verdt å nevne og gå inn i dybden på. De fire årstider vil komme med – jepp – fire årstider. Disse er høst, vinter, vår og sommer, og hver årstid vil ha sitt eget utseende på verden og vil introdusere mange nye egenskaper. Blant annet at:

Det viktigste hver årstid bringer med seg er nye aktiviteter. Bygg snømenn, ha snøballkrig, eller krig med vannballonger. Måk snø eller rak blader. Lek i sølepytten eller kos deg med ungene dine i barnebassenget. Med i utvidelsespakken kommer også en værmaskin som gjør at du selv kan mestre værforholdene.

Gartnerkarrieren

På lik linje med de fleste andre utvidelsespakkene introduseres en ny karriere: Gartnerkarrieren. Vi vet ikke helt hva karrieren innebærer enda.
En annen ting som virkelig topper interressen ved denne potensielle karrieren er muligheten til å være birøkter! Forhåpentligvis vil vi se muligheten til å drive biekolonier og samle honning for å tjene penger.

Birøkter karriæren/ferdigheten

Kleskategorier (også til småbarn!)

De fire årstider introduserer kleskategorier. Da også for småbarn! Vi kan anta at dette vil innebære muligheten til å ha forskjellige antrekk for forskjellig vær. Si regnklær, vinterklær, og sommerklær.
I en twitterkjede mellom @_tkaz_ og @SimGuruEmory klarer Emory å med et uhell lekke at småbarn vil få badetøy. Twitterkjeden gikk slik:
“Vil småbarn få badetøy som en egen kleskategory i simskaperen?”
“De har allerede en!”
“Men vil de få en nå?” skriver en nå forvirret tkaz.
“Whoops… se på dette som den offisielle lekkasjen: småbarn får svømmeklær” skriver Emory, som nå har innsett sin feil.

Klær

Som regel når EA slipper nye pakker får vi også en drøss nye klær. Det ser ikke ut som at dette blir et unntak i De fire årstider. I bilder sluppet av EA ser vi blandt annet bruken av regnklær og vinterklær av flere slag. Man kan anta at dette blir å integreres med bruken av forskjellige kleskategorier for flere tider på året. I bildet fra EA under ser man også bruken av paraplyer.

Eksempel på vinterklær og vinteraktiviteter!

Integrering med katter og hunder

For de av dere som allerede har katter og hunder kommer en gladnyhet. Hver utvidelsespakke har en tendens til å være sitt eget univers, med sine egne hendelser som ikke nødvendigvis samspiller like mye som man kanskje hadde håpet. Dette skal nå endre seg i De fire årstider! Katter og hunder vil reagere på mange forskjellige måter på de forskjellige værforholdene som oppstår i løpet av årstidene. Noen dyr vil for eksempel like å være ute i regnet, mens andre helst vil holde seg tørr inne.

Glade jul!… påske, valentinsdag, høsttakkefest, og hva enn du selv vil!

De fire årstider vil inkludere et nytt fokus på helligdager. Jul, påske, valentinsdagen og skremmedagen er bare noen av helligdagene du kan være med på å feire sammen med simmene dine. Om du savner en helligdag eller har lyst å lage din egen kan du nå også gjøre nettopp det! Hvordan dette blir å foregå og hvor funksjonsrik denne nye addisjonen vil være er vi ikke sikker på.

Hvem har skrudd på termostaten!?

Ikke nødvendigvis den største nye funksjonen i De fire årstider, men en kul ny addisjon uansett: du vil nå kunne justere temperaturen i huset ditt ved å installere en termostat! På denne måten har du en måte å manipulere hvor komfortabel simmene dine er ved å justere temperatur. Dette gir deg også enda en grusom måte å drepe simmene dine på, ettersom de dør om de blir for kalde eller varme. Men pass på! Bruken av termostaten vil også by på dyrere strømregninger! Skal man holde seg komfortabel, eller spise middag? Hmmmm…

Ingen ny verden

Mange av oss assosierer kanskje nye utvidelsespakker med en ny verden vi kan leke oss med. Dessverre vil det ikke introduseres noen ny verden i De fire årstider. Selv om man kanskje blir litt skuffet av manglen er dette ikke nødvendigvis en helt negativ ting. Grunnen til at de ikke inkluderer noen ny verden er at de har lagt inn så mye tid og anstrengelse som mulig i å gjøre de eksisterende simsverdene så pene som mulig i hver årstid. For å understreke deres nivå av detalj har SimGuruKate uttalt på twitter at “Vinter i Newcrest kan se annerledes ut i forhold til Oasis Springs”.

Og en masse mer!

Det finnes utrolig mange andre ting som blir lagt til i denne oppdateringen, mange små ting som ikke er så veldig nevneverdige i seg selv. Derfor har vi kompilert en liste av de mindre detaljene som du kan lese gjennom!

I tillegg så har SimGuruene avkreftet en rekke funksjoner man kanskje skulle ønske kom i de fire årstider.

Til slutt ønsker vi å nevne at informasjon om hver utvidelsespakke kommer stykkevis og delt, og at mesteparten av informasjonen kommer fra semi-offisielle uttalelser og fra twitter meldinger. Vi vil derfor nevne at noe av informasjonen i denne artikkelen kan være feilaktig, og at det ikke er sikkert vi har fått med alt av informasjon. Om du har noe mer som kan tilføyes eller om du vet at jeg har skrevet noe feil er det bare å legge igjen en kommentar!

Anbefalte artikler:
https://simshjelpen.no/the-sims-4/vinn-the-sims-4-de-fire-arstider/

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.