Sims 4 Snøparadis: Fjellklatringstur Guide

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 17 november 2020. 21:11 Sist endret: 17 november 2020 21:11

Presentert av EA Game Changers

Fjellklatring er et helt nytt sosial begivenhet som kom med Sims 4 Snøparadis. men disse sosial begivenhetene er ikke som de andre i spillet. Simmer må trosse de tøffe forholdene av Mt. Komorebi ei et episk oppdrag for å nå toppen; å mislykkes kan bety en sikker død! Det er veldig viktig å forberede seg for fjelklatringstur med masse øving, mat og kunskap over forholdene på fjellet for å oppnå en suksesfull tur.

Forberedelse er nøkkelen

Før du i det hele tatt tenker på å starte en fjellklatretur, vill du være helt sikker på at simmen din har fjellklatring ferdigheter er opp til par. Vi anbefaler å ha fjellklatring ferdigheter level 9 før du begir deg ut på fjellklatretur. Dette vil sikre at simmen din kan fullføre alle målene på ekskursjonen for selv de farligste delene av reisen.

Neste, ikke glem fjellklatre utstyret! Det kan redde livet ditt når du er på klatretur! Kjøp utstyret fra en datamaskin og utstyr simmen med det fra simmens utstyrsliste. Pass på at det er i tipp topp tillstand og utfør vedlikehold eller reparasjoner den trenger før du drar i vei.

Forsyninger som telt og mat er også et must. Kjøp telt fra Bygg og Køp og putt det inn i inventaret til simmen din og ta det med deg på fjellet. Om simmen din er level 7 i Fjellklatring ferdigheten så kan de lage energi barer som vil hjelpe dem med å holde styrken på den lange og vanskelige reisen. Ver sikker på å ta med epler og kirsebær sånn at du kan lage dem! Du kan også bruke bjørnebær og jordbær for å lage protein barer om simmen din er i level 9 i Fjellklarter ferdigheten.

Til slutt, undersøk om forholdene du vil møte. Du kan sjekke forholdene på Mt. Komorebi ved å se på et hvilket som helst informasjonstavle; det er en i Yukimatsu ved foten av de store bakkene du kan konsultere. Ikke bli lullet inn i en falsk følelse av sikkerhet; bare fordi værforholdene ser bra ut når du ankommer Yukimatsu, betyr det ikke nødvendigvis at det vil være slik lenger opp på fjellet. Du kan komme inn i en plutselig tordenvær midt på toppen!

Begynn din fjellutflukt

For å starte en fjellutflukt, bruk alternativet Sosial begivenhet under Sosial-fanen på din sims mobiltelefon. I motsetning til andre sosiale arrangementer er mål ikke valgfrie for fjellutflukter; du vil alltid bli tvunget til å velge en målrettet begivenhet. Velg Simen din for å være teamleder og minst en annen Sim for å være et teammedlem for å komme i gang med utflukt.

Når utflukten har startet, vill du vil bli presentert for en rekke mål du skal fullføre for å kunne gå vidre til neste område av utflukten. Lage ditt må nå minst en sølv medalie for å låse opp det neste området av fjellet. Kan simmene dine takle potensielt dødelige farer og komme seg helt til toppen?

Første område: Yukimatsu

Hovedmål

Andre mål

Belønninger

Gjennomgang

Reisen din starter ved Onsen Badehus i Yukimatsu men den første løypemarkøren er helt oppe på toppen av bakken bak de store bakkene. Du og teamet ditt må ta dere opp den middels høye fjellveggen for å sammles ved løypemarkøren. Markøren er et lite tre skilt som stikker ut av snøen på toppen av fjellveggen.

Lagmedlemmene dine burde klatre opp på veggen for å samle seg ved markøren, men hvis du har problemer med å korrigere alle på ett sted, klikker du på dem og velger Handlinger> Legg til gruppe, og deretter klikker du på bakken nær markøren og velger Gå hit Sammen. Siden det å samles på markøren er hovedmålet, vil dette skyve utflukten til en sølvmedalje, som lar deg gå videre til neste seksjon.

Men, om du vil utmerke deg og få en gullemdalie, må du gjøre npen av de andre målene som er oppført. Jeg fant dette veldig lett; min sim sjekket turlederens klatringsberedskap selvstendig når hun nådde markøren, som dyttet utfluktsprestasjon til en gullmedalje uten mye innsats fra min side.

Område 2: Mt. Komorebi baseleir

Hovedmål

Andre mål

Belønninger

Fjellklatring t-skjorte. Lås opp ved å nå Mt. Komorebi Base Leir på en fjellklatretur på gullnivå.

Gjennomgang

Base Leieren en et godt punkt for simmene å stoppe og hvile før du takler den farligste delen av fjellet foran deg. Det kan være et telt allerede slått opp i området som simmen din kan utnytte seg av, men om det ikke er det, så håper jeg du har tatt med et telt, forde å hvile et et av målene for dette området.

Først, bruk telte for å ta en lur eller å sove om simmen din er veldig trøtt. Dette fulfører et av målene i dette området. Så gå over til fjell veggen i dette området. Klikk på veggen for å inspisere klatreforholdene. Dette er enda et mål du kan krysse av listen. Du har et viktig valg du må ta, om forholdene er dårlige og odsene for suksess er lav, så kan du velge å bli på base leieren for natten og vente på bedre vær. Du kan velge å forsjette fremover og klatre opp til den neste markøren uansett, men det er risikabelt. Husk simmer kan bli skadet og tiloged dø på disse farlige fjell stiene.

Når du har kommet opp veggen , alt du trenger å gjøre får å få en gull medalie i dette området er å sammles ved markøren igjen. så kan vi bevege oss til neste område.

Område 3: The Croft Icefall

Hovedmål

Andre mål

Belønning

Gjennomgang

Dette er det mest farligeste delen av fjellet, men teamet ditt er så nært med å nå toppen om de har kommet så lagt! Først, burde simmen din spise noe. Forhåpentligvis har de tatt med seg provisjoner, fordi detter er et mål for denne delen av fjellet. Så kan du få simmen din til å varme seg ved å tenne et bål. Det burde alerede være en vedhaug ventene for dem til å tenne i denne delen.

Neste kommer den skumle delen; simmen din må klatre modig opp til toppen av den høyeste fjellveggen de har kommet over hittil. Simmen din må være level 9 i fjellklatring ferdigheten for at du kan krysse av det målet. Som forventet, å komme hele veien til toppen av Mt. Komorebi er ikke for den uerfarne klatreren! Dette vil være den farligste stigningen på hele turen, så vær på tærne. Om været er dårlig, eller om simmen din er skadet eller har skadet klatreutstyr, så burde du virkelig vurdere å telte til forholdene forbedres. Å ikke vente kan føre til tragedie i teamet.

Forutsatt at du og teamet ditt har kommet til toppen av fjellveggen i live, gå lenger opp på stien der markøren er og samle teamet og fullføre hovedmålet, slik at du kan passere til toppen. Det er også en hule langs stien som simmene dine kan bruke til ly, utforskning og til og med litt romantikk hvis de trenger det.

Område 4: Mt. Komorebi Peak

Hovedmål

Andre mål

Belønning

Hue, låses opp med å gjøre ferdig Fjellklatreturen.
Armbånd, låses opp med å gjøre ferdig Fjellklatreturen med Gull level
Veggplakk. Låses opp med å gjøre derdig Fjellklatreturen i enten sølv eller gull level

Gjennomgang

Gratulerer! Svært få simmere når frem til toppen, men du og teamet ditt har trosset de verste farene og til slutt seiret! Belønningen din? En helt fantastisk utsikt høyt over skyene (sammen med noen få andre godbiter).

Den beste delen? Det er et 20 × 20-tomt på toppen som bare venter på at du skal bygge alt ditt hjerte ønsker på det. Kanskje en koselig liten fjellhytte for dine slitne simmere å hvile og lade opp? Eller hva med en naturlig varm kilde? Begge delene? Det er helt opp til deg, men husk; denne tomten er skjult på kartet, så simmene dine vil trenge å trosse fjellet igjen på en fremtidig utflukt for å kunne besøke på nytt.

Morsomme fakta

Om du har Magiens rike og drar på fjellklatretur med en trollman, de kan helt omgå mange utfordringer de kan møte på utflukten, noe som gjør det ekstremt enkelt å nå toppen. Jeg var i stand til å bruke transportalten for å teleportere meg til toppen av alle fjellveggene. Teammedlemmene mine fullførte de fleste klatringsmålene for meg, bortsett fra målet å klatre modig. Jeg var også i stand til å fullføre målet ha en sim spise noe ved å kaste Delicioso, og fylle opp motivene mine som jeg ville med mange eleksirer av Rikelig behov (men hvis jeg hadde gått tom, kunne jeg ha kastet Copypasto-magi på min siste flaske for å lage så mange som jeg trengte).

Kategorier: Guider

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^