Reisen til Batuu: Guide til ambisjonene

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 11 september 2020. 10:09 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

The Sims 4 Star Wars Reisen til Batuu kommer med fire helt nye ambisjoner for simmen din å velge. Begge ambisjonene kommer under den nye Star Wars-kategorien i ambisjonspanelet. Velg enten Håp vs. orden eller Galaktisk korsar for å begynne på ditt Star Wars eventyr!

Galaktisk korsar

“Denne simmen bryr seg ikke om å ta noens side. De er glad i å mingle med smuglere og dusørjegere på utkantplaneten Batuu. Det er bare en bonus å tjene litt ekstra kreditt på veien, og det spiller liten rolle hvordan.”

Aspirerende pirat

Avskum og skurkerlighet

Elskverdig hardhaus

Galaktisk korsar

Belønning: Belønningstrekk

Belønningstrekk: Fingernem. Det blir nå enklere å tjene kreditter ved å stjele fra andre simmers lommer, og simmen din blir ikke tatt i å jukse i Sabacc.

Håp vs. orden

“På Batuu pågår en voksende konflikt. Denne simmen er ute for å utforske Black Spire-utposten i håp om å finne ut om hun skal slutte seg til Motstandsbevegelsen eller den Første orden.”

Første trinn

Belønning:

En slant med kreditter fra grupperingen simmen din har gitt støtte til. Bruk dem klokt.

De neste to ambisjonene låses opp når du har fullført både Håp vs. orden- og Galaktisk korsar-ambisjonene.

“Det pågår en voksende dragkamp på Batuu, og simmen din har bare sett begynnelsen. Nå er tiden inne for å ta avhjørelse om hvilken side hun skal støtte i kampen. Skal hun tjene den Første orden i deres kamp om å ta kontrollen over Batuu, eller være en del av Motstandsbevegelsen som ønsker å sette kjepper i hjulene for den Første ordens planer?”

Forbilde for håp

“Denne simmen ser ut til å være gnisten av håp som forstyrrer operasjonene til den Første orden på Batuu ved å hjelpe Motstandsbevegelsen.”

For Motstandsbevegelsen

Beskytter av Batuu

Forbilde for Håp

Belønning: Belønningstrekk

Belønningstrekk: Heroisk tilstedeværelse. Simmen din kan nå inspirere andre simmer gjennom sin egen tilstedeværelse.

Håndhever av ordenen

“Denne simmen er ute etter å bevise sin lojalitet til den Første orden ved å tillintetgjøre Motstandsbevegelsens tilstedeværelse på Batuu.”

Dobbeltspiller

Ikke gjør motstand

Håndhever av ordenen

Belønning: Belønningstrekk

Belønningstrekk: Den øverste makt. Simmen din kan nå vise makten sin gjennom de økte evnene til å vinne kamper, og ved å få andre simmer til å trekke seg fra fiendtlige samhandlinger med simmen din.

Kommer du til å bli med Motstandsbevegelsen, den Første orden eller Kjeltringene?

Kilde: Simscommunity.info.

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D