Hvordan bruker jeg juksekoder i The Sims 4?

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 15 mai 2018. 19:05 Sist endret: 04 mars 2022 19:03

Vi har alle vært der. Enten har spillet gjort noe vi ikke helt forstår hvordan det i det hele tatt har fått til, eller så er vi lei av spillopplevelsen og ønsker å krydre den til litt. Men med hva? Jo, juksekoder! The Sims 4 kommer med en haug juksekoder du kan bruke til å forbedre, endre og krydre spillopplevelsen din med. Du kan gjøre alt fra å gjøre sengen på soverommet om til hodet til simmen din, endre simmen din i CAS (Create a sim/simskaperen), gjøre spillopplevelsen enklere om du sliter med noe (som for eksempel behovene eller aspirasjonene til simmen din), eller så kan du prøve å rette opp i feil som har oppstått i spillet. For å begynne kan vi se på hva en juksekode er.


Hva er en juksekode?
En juksekode er en kommando man skriver inn i en konsoll (et tekstfelt man får opp ved å taste inn en spesifikk tastaturkombinasjon). Med denne kan du fortelle spillet hva det skal gjøre. Et eksempel på en juksekode er “motherlode”. Denne juksekoden vil gi deg 50 000§. Et mer avansert eksempel på en juksekode er “money x”. Her vil husstandens pengebestand bli endret til verdien du oppgir i x. Så et eksempel på bruken av juksekoden vil være “money 5000”. Dette vil sette husstandens pengesum til 5000§. Denne juksekoden krever at du på forhånd har brukt en annen juksekode som heter “testingcheats true”.


Men hvordan bruker jeg de? Hvor er konsollen?
For faktisk å bruke juksekodene er det første du må gjøre å åpne juksekonsollen. Dette gjør du ved å trykke på CTRL+SHIFT+C (Om du bruker mac og dette ikke fungerer kan du prøve CMD()+SHIFT+C). Da bør du få opp et vindu i øverste venstre hjørne som ser slik ut:

Når du har fått opp dette vinduet skriver du inn juksekoden, for eksempel “motherlode”, og trykker på enter tasten. Juksekoden vil da aktiveres og du burde se at den trer i kraft. Om ingenting skjer eller du får opp en feilmelding må du sjekke at du har stavet juksekoden rett og at alle verdier som må oppgis er oppgitt (for eksempel krever “money” et antall penger bak seg).


Finnes det bare disse juksekodene?
Selvfølgelig ikke! Det finnes hundrevis av juksekoder i The Sims 4. Ellers hadde det jo ikke vært noe gøy! Hvis du vil se alle juksekodene i The Sims 4 (alle vi vet om i alle fall), så kan du sjekke posten under!

Alle juksekoder til Sims 4

Konklusjon
Jeg håper du lærte noe av denne korte guiden om juksekoder i The Sims 4 og håper at du vil ha det gøy med litt juks og fanteri i spillet fremover. Har du noen spørsmål er det bare å skrive inn en kommentar i feltet under eller så kan du kontakte oss på Facebook! Om du vil, er det også greit å like oss på Facebook så du holder deg oppdatert på når vi slipper nytt innhold i The Sims 4.

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.