Guide: Personaliser maleriene dine med skjermbilder!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 05 februar 2020. 20:02 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Først publisert på simscommunity.info av Tatiana.

Hei folkens! I dag ville jeg snakke om en måte du kan gjøre Sims-spillet ditt til å føle unikt og personlig ved å bruke skjermbildene dine som malerier.

Du trenger:

Steg 1

Lag en ny mappe på din pc hvor du vil beholde alle bildene dine for dette prosjektet.

Steg 2

Åpne S4S og velg “Standalone recolor” under objektikonet

Steg 3

Søk etter malerier i menyen med å skrive paint; for denne opplæringen bruker vi den jeg uthevet i skjermbildet, men du kan bruke den størrelsen du ønsker. Klikk på neste knapp nederst i høyre hjørne og gi navn på pakken din.

painttutorial1

Steg 4

Nå skal du trekke ut .dds-bildet ditt slik at du kan bruke det som en mal for skjermdumpene fra spillet ditt. Velg teksturfanen, marker tekstur, og klikk deretter på eksport. Gi teksturen hvilket navn du vil.

painttutorial1a

Steg 5

Etter å ha trukket ut .dds-tekstur, skal du åpne Gimp og konvertere det til et .png-bilde slik at du kan redigere det i grafikkprogrammet. Jeg antar at du ikke har Photoshop CS og DDS-plugin installert; Hvis du har det, hopper du over dette trinnet. Begynn med å åpne bildet i Gimp, velg OK når det spør deg om du vil laste DDS. Under rullegardinmenyen for filer skal du velge “eksport som”. Gå ned til der det står “velg filtype (etter utvidelse)” og bla deretter ned til du finner .png. Velg eksport og sørg for å endre komprimeringsnivået til null. Hvis du lar det bli stående på 9 vil bildet ditt bli kornete. Klikk på eksport i popup-menyen.

painttutorial1c
painttutorial1d
painttutorial1e

Steg 6

Nå kommer den morsomme delen! Last inn bildet du nettopp konverterte til grafikkprogrammet ditt, og last også inn favorittskjermene dine. Du kopierer/limer inn disse over EA-bildet. Det kan hende du må endre størrelse på det for å få det helt riktig.

Dette er sluttresultatene på skjermene jeg valgte for denne opplæringen. Legg merke til at jeg ikke dekket kantene med bilder; jeg lot dem være som de er.

LMPPainting2c
LMPPainting1c

Steg 7

Nå skal du laste disse inn i S4S slik at de dukker opp i spillet ditt. Åpne pakken i S4S og velg teksturfanen. Denne gangen velger du import. Et popup-vindu vises, og du velger bildet du ønsker. Velg deretter den åpne knappen. Hvis du vil legge til flere bilder, klikker du på “add swatch” (legg til varianter) øverst til høyre. Du kan også slette bilder ved å merke det og deretter klikke på knappen for å fjerne varianter. Jo flere varianter du legger til, jo større blir filen. Så prøv å holde dem mellom 10 – 15. Sørg for at du bruker malerier i forskjellige størrelser, bare for forskjellige. Når du er ferdig med å legge til varianter i pakken din, klikker du på lagre så er du ferdig. Nå som bare er igjen for deg å gjøre er å teste det ut i spillet ditt.

painttutorial1f

Steg 8

Test det ut i spillet, og sørg for at det er det du ønsket. Det kan hende du må gjøre litt redigering til du blir vant til hvor kantene på maleriene skal være. Dette er noen som jeg har gjort. Ganske kult, ikke sant? Siden fotograferingsevnen ikke lar deg ta faktiske familiebilder, er dette en enkel måte for deg å iscenesette simmene dine (inkludert babyen som ikke kan tas med i studio) og deretter henge familieportrettet ditt på husveggen. Som du ser fra det siste skjermbildet, kan denne metoden også brukes til å endre malerier og plakater.

10-24-15_11-15-11 AM
10-24-15_11-13-50 AM
10-24-15_11-16-47 AM

Oversatt av Simshjelper Kine, orginalartikkelen kan du finne her

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^