Guide til å personalisere dine maleri med skjermbilder!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 05 februar 2020. 20:02 Sist endret: 05 februar 2020 20:02

Hei folkens! I dag ville jeg snakke om en måte du kan gjøre Sims-spillet ditt til å føle unikt og personlig ved å bruke skjermbildene dine som malerier.

Det du trenger!

Steg 1

Lag en ny mappe på din pc hvor du vil beholde alle bildene dine for dette prosjektet

Steg 2

Åpne S4S og velg «Standar recolor» under object ikonet

Steg 3

Søk for malerier i meny baren med å skrive paint; for denne opplæringen bruker vi den jeg uthevet i skjermbildet, men du kan bruke hvilken som helst størrelse du ønsker. Klikk på neste knapp nederst i høyre hjørne og merk pakken din hva du vil.

painttutorial1

Steg 4

Nå skal du trekke ut .dds-bildet ditt slik at du kan bruke det som en mal for skjermdumpene fra spillet ditt. Velg teksturfanen, marker tekstur, og klikk deretter på eksport. Gi teksturen hvordan navn du vil.

painttutorial1a

Steg 5

Etter å ha trukket ut .dds-tekstur, skal du åpne Gimp og konvertere det til et .png-bilde slik at du kan redigere det i det grafiske programmet. Jeg antar at du ikke har Photoshop CS og DDS-plugin installert; Hvis du gjør det, hopper du over dette trinnet. Begynn med å åpne bildet i Gimp, velg OK når det spør deg om du vil laste DDS. Under rullegardinmenyen for filer skal du velge «eksport som». Gå ned til der det står “velg filtype (etter utvidelse)” og bla deretter ned til du finner .png. Velg eksport og sørg for å endre komprimeringsnivået til null. Hvis du forlater det på 9 vil bildet ditt bli kornete. Klikk på eksport i popup-menyen.

painttutorial1c
painttutorial1d
painttutorial1e

Steg 6

Nå kommer den morsomme delen! Last inn bildet du nettopp konverterte til grafikkprogrammet ditt, og last også inn favorittskjermene dine. Du kopierer / limer inn disse over EA-bildet. Det kan hende du må endre størrelse på for å få det helt riktig.

Dette er sluttresultatene på skjermene jeg valgte for denne opplæringen. Legg merke til at jeg ikke dekket kantene med bilder, jeg forlot dem som den er.

LMPPainting2c
LMPPainting1c

Steg 7

Nå skal du laste disse inn i S4S slik at de dukker opp i spillet ditt. Åpne pakken i S4S og velg teksturfanen. Denne gangen velger du import. En popup vises, og du velger bildet du ønsker. Velg deretter den åpne knappen. Hvis du vil legge til flere bilder, klikker du på swatch øverst til høyre. Du kan også slette bilder ved å merke det og deretter klikke på knappen for å fjerne swatch. Jo flere swatches du legger til, jo større blir filen. Så prøv å holde dem mellom 10 – 15. Sørg for at du bruker malerier i forskjellige størrelser, bare for forskjellige. Når du er ferdig med å legge swatches, klikker du på lagre så er du ferdig. Nå som bare er igjen for deg å gjøre er å teste det ut i spillet ditt.

painttutorial1f

Steg 8

Test det ut i spillet, og sørg for at det er det du ønsket. Det kan hende du må gjøre litt redigering til du blir vant til hvor kantene på maleriene skal være. Dette er noen som jeg har gjort. Ganske kult, ikke sant? Siden fotograferingsevnen ikke lar deg ta faktiske familiebilder, er dette en enkel måte for deg å iscenesette simlene dine (inkludert den babyen som ikke kan tas med i studio) og deretter henge familieportrettet ditt på simmens vegger. Som du ser fra det siste skjermbildet, kan denne metoden også brukes til å endre malerier og plakater.

10-24-15_11-15-11 AM
10-24-15_11-13-50 AM
10-24-15_11-16-47 AM

Oversatt av Simshjelper Kine, orginalartikkelen kan du finne her

Kategorier: GuiderThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^