Guide til å bli en Havsim!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 07 april 2020. 14:04 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Med Livet i Tropene fikk vi også havsimmer! Her har du en guide til hvordan man kan bli en!

Simmene som blir brukt hær har litt CC som ikke er med i pakken! Ellers er alt fra fra Livet i Tropene og Grunnspillet!

Du blir en havsim med å spise havfolktang som man kan få tak i med å enten dra til den hemlige hulen på Mua Pel’am eller dypdykke ved dyphavs bøyene eller kjøpe det i belønningsbutikken til 500 poeng som er det letteste å gjøre.

Med å dra til Mua Pel’am og lete i den hemlige hulen så tar det litt tid og flaks å få havfolktang. Om du velger å få tangen her så kan du få litt skatter, skjell og fisk her også.

For meg så tokk det to forsjøk å gå gjennom hulevann.

Med å spise tangen får man buffen energisk og merkelige følelser som varer i 24 timer da er det bare å hoppe ut i vannet. Om du ikke gjør det innen de 24 timene skjer det ingen ting å du må spise tangen på nytt. Etter du har gått ut i vannen og du ikke er fornøyd med hvordan simmen din ser ut som havsim så kan du bruke juksekoden: Testingcheats on og deretter cas.fulleditmode. Da har du muligheten til å få redigere alt med simmen din for den kan få nye tenner eller miste noen huddetaljer om du har brukt det.

Du kan få simmen din til å se helt forskjellig ut i havsimformen i motsetning til din sim med å skur av linken eller så kan du ha den på som gjør at begge formene er helt lik i utsende og hvordan top simmen bruker.

På land ser simmen helt normal ut men det har skjedd litt i behovsmåleren, istedet for hygiene så er det væskebalanse, det må passes på for havsimmen vill tørke ut men kommer ikke til å dø av det, bare lukte ganske ille. Væskebalansen vill gå nedover over tid eller når simmen bruker en av sine magiske krefter.

Havsimmer vill ikke snorkle da dette er tabu for dem, og de vill heller ikke bruke dykkeutstyr, men de kan fridykke ved dypvanns bøyer, noe de er veldig flinke til.

Du kan bli en vanlig sim igjen om du vill med å spise to havfolktang etter hverandre og væskebalansen vil gå tilbake til hygiene og simmen din vil bli helt normal igjen.

Havsimkraft

Om du har en god sim så er det to av kreftene du ikke kan bruke, Sirenens lokkesang og påkall havtrussel.

Rop på Blå Delfin

Å bli gode venner med din blå delfin (Soulmate) lar deg få en +2 lykkelig humør fra å være rundt dem og du kan gi dem et navn om du vill.

Sirenens lokkesang

Med denne kraften synger simmene mørkelydende melodier og fortsetter med å dykke under vann mot offeret sitt og trekke dem under. Dette gir offeret en stor +3 Stresset humør, og har en tendens til å gjøre simmene redd og forlate vannet.

Påkall havtrussel

Påkall Havtrussel er mye som Sirenens lokkesang, og trekker en sim under vann. Imidlertid gir det målet en +2 ubehagelig buff. Detter tar ikke livet av offeret direkte men kan bli en indirekte måte å ta livet av en sim om behovene til simmen er lave nokk.

Sirenens vuggesang

Havsimkyss

Havsimkyss gir målet en +1 Glad følelse og det virker som om havsimmens kyss har mystiske egenskaper. Nå kan målet dykke under vann i lengre perioder og det sies at ånden til simmen har et salt hint av mynte.

Forandre Været

Havsimmen kan forandre været med å blåse i et magisk skjell. Havsimmen kan påkalle regn, tordenvær eller skyfri himmel.

Vannforlokkelse

Bruk dette på en fiskeplass får å få simmen din til å få mere fisk en sjøgress når de fisker. Det gir ogå en boost på hvor fort simmen lærer fiske ferdigheten.

Dette er en originalartikkel skrevet for Simshjelpen.no

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^