Guide: Hvordan plassere møbler der det ikke er plass

Postet av: Simshjelper Sunniva Helena

Postet: 22 juni 2019. 12:06 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

Har du noen gang blitt oppgitt over hvordan du ikke kan plassere møbler og pyntegjenstander nært hverandre i Sims 4? Nå er den tiden forbi, her er en guide på hvordan du kan plassere møbler der det ikke er plass, over hverandre, inni hverandre eller hvor som helst egentlig.

For å starte må du være inne i spillet.

Åpne juksekodevinduet og skriv inn bb.moveobjects on (om du ønsker å skru av denne funksjonen skriver du inn off på slutten)

Dersom du nå holder inne ALT knappen (på MAC option) mens du flytter rundt møbler vil du kunne flytte på de utenfor de firkantige grensene som er i spillet. Du kan plassere møblene inni vegger og over alt ellers. Du kan også plassere ting skummelt nært andre ting.

OBS: Det er ikke sikkert at simmene dine klarer å bruke møblene dersom de står for trangt oppi noe annet eller på andre urealistiske plasser.

Du kan også løfte møbler og ting opp og ned. Dette gjør du vet å velge hvilket møbel du ønsker å flytte. Deretter trykker du på 9 for å heise et objekt opp og 0 for å heise objektet ned.

Sist men ikke minst kan du også forstørre og forminske møbler og objekter! På et norsk tastatur kan du gjøre dette ved å holde inne SHIFT (på MAC control) og deretter trykke på Å for å forstørre objektet og \ for å forminske objektet igjen (på grunn av annet type tastatur kan du ikke skalere ned objekter på MAC).

Og det var det! God Simming 😀

Dette er en originalartikkel skrevet av Simshjelpen.no

Kategorier: ByggeguiderGuiderThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Sunniva Helena

Simshjelper Sunniva her! Jeg er admin og journalist, og gjør alt for at du som simsspiller skal få en fantastisk spillopplevelse! Dersom du har noen spørsmål er det bare å legge igjen en kommentar under :D