The Sims 4 Reisen til Batuu: Alt du trenger å vite om Droider!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 11 september 2020. 18:09 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Så vil du at simmen din skal ha en ledsager mens de utforsker Batuus verden? Vel, du har flaks fordi simmen din kan ha enten en BB-enhet eller en R-enhet som ledsager!

Du må først dra til distriktet til den Første Ordenen, og rett runt hjørnet fra hvor du starter finner du Mubo og Droidelageret hans.

Her finner du alt til BB- og R-eneheten din.

Kom i gang

Helt først, når du har funnet droidelageret, vil du få muligheten til å bestille enten en BB- eller R-enhet. Hver enhet koster 1000 Galaktiske kreditter.

Når du har valgt hva slags enhet du ønsker, kan du velge et hode, kropp og fargevalg. Du vil kunne se alle alternativene i alle de forskjellige fargene i kroppspanelet. Du kan ha flere BB- og R-enheter, slik at du kan ha en rekke forskjellige å velge mellom.

Ikke glem at du også kan gi Droiden din navn her eller ved å klikke på menyen etter at du har kjøpt dem.

Vedlikehold på Droider

Selvfølgelig vil du holde Droiden din godt vedlike mens du opplever Batuu, og dette er veldig enkelt å gjøre. Bare klikk på Droiden og velg undermenyen for vedlikehold av Droide.

Noen ganger kan det hende at interaksjoner ikke går helt som planlagt og kan gjøre vondt verre for Droiden din. Ikke bekymre deg! Bare klikk på Droiden, så kan du reparere den igjen.

Personlighetsbrikke

Personlighetsbrikken kan også kjøpes fra Droidelageret. Du vil finne at fraksjonen du tilhører avgjør hvilke personlighetsbrikke du kan kjøpe. Brikkene gir Droiden din en ny stemme, samt en ny personlighet, og koster 175 Galaktiske kreditter. Når den er installert, er det bare å fortsette!

Hva mer kan du kjøpe fra Mubo?

Simmen din kan også kjøpe leker og skrap fra Mubo. Prisene varierer fra 75 Galaktiske kreditter til 350 Galaktiske kreditter, avhengig av hva du kjøper. Du kan også kjøpe BB-lekeenheter og R-enheter du kan ta med hjem og dekorere med i huset til simmen din.

Hva nå?

Det finnes flere ting du kan gjøre med Droidevennen din, men tar du deg tid til å bli kjent med dem og bygge opp det forholdet? Du skal tross alt på eventyr med dem!

Droidene dine har muligheten til å følge simmene dine rundt, men du kan også be dem vente på et bestemt sted, bruke dem til å forårsake en distraksjon for andre simmer, låse opp forsyningskasser og til og med gi andre simmer støt.

Droidevennen din kan også spille musikk fra to nye radiostasjoner. Du kan lytte til Batuu og DJ R-3X Radio mens du er ute og reiser!

Droider hjemme

Droider er ikke bare begrenset til Batuu. Selv om du ikke kan be Droiden følge deg eller forårsake distraksjoner, kan du fortsette å lytte til Batuu-radiostasjonene og alle de vanlige radiostasjonene, eller du kan spille spill med droiden. Du kan fremdeles erstatte personlighetsbrikker som du har i utstyrslisten din og mekke på droiden.

Kilde: simscommunity.info

Kategorier: Ukategorisert

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^