Personvernerklæring

Sist endret: 19 juni 2021 23:06

Hvem vi er

Simshjelpen er en liten gruppe uavhengige skribenter som ønsker å dele nyheter, guider, og annen kunnskap og informasjon gjeldene The Sims 4.

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Informasjonskapsler

En informasjonskapsel er et lite stykke informasjon som din nettleser lagerer på vegne av oss. Vi bruker disse informasjonskapslene for å drive nettstedet vårt gjennom å samle informasjon om deg, som vi bruker i en del sammenhenger. Det finnes to former for informasjonskapsler på denne nettsiden: kritiske og ikke kritiske. Kritiske informasjonskapsler er alltid på, og kreves for å drifte nettstedet, og for å beskytte mot angrep. Disse kapslene holder anonym data og brukes ikke til å spore din person, men for å overvåke at en anonym klient bruker siden så og så, for å ta en del avgjørelser om hvordan din trafikk skal håndteres. I hovedsak brukes disse kapslene av google for å unngå at deres systemer blir misbrukt, og vi bruker en tredjepart ved navn cloudflare som bruker en kapsel for å hjelpe oss mot angrep, og for å hjelpe oss med trafikkhåndtering.

Når du aksepterer vår bruk av informasjonskapsler bruker vi disse dataene til bruksanalyse og målrettet markedsføring. Bruksanalyse defineres her som at vi lagrer noe informasjon i form av anonymisert statistikk hos en tredjepart, i dette tilfellet Google. Disse dataene brukes kun for å gi oss en oversikt over bruksmønstere, helse, og trafikk ved siden vår. Dataene brukes ikke for å si noe om deg, hvem du er, eller lignende. Målrettet markedsføring er når vi bruker noe av den informasjonen Google har samlet om deg for å vise deg reklame. Dette er slik vi forsøker å tjene penger på nettsiden. Ved ikke å trykke på “aksepter” knappen på banneret som kommer opp på siden velger du at vi ikke skal bruke data om deg, da forholder du deg ute statistikk messig og vil ikke bli vist målrettet markedsføring.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Simshjelpen analyserer ikke data om deg, i utgangspunktet forholder vi oss kun til at tredjeparter holder på informasjon om deg. Dette er viktig for oss siden vi ikke ønsker å holde på informasjon selv da å holde informasjonen hos ett sentralt selskap senker sjansene for datalekkasje. Spesielt da med tanke på at simshjelpen er et uavhengig nettsed med mindre teknisk kompetanse enn google.

Hvem vi deler dine opplysninger med

Vi deler i utgangspunktet ikke opplysninger, vi samler de ikke inn i det hele tatt. Dette er det tredjeparter som gjør for oss. Les mer om hvordan google behandler din data her.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Som nevnt holder vi ikke på noen opplysninger om deg, men google gjør det. Les mer om dine rettigheter om data om deg her

Tilleggsinformasjon

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Nedenfor finner du en liste av teknologi tilbydere som google deler din informasjon med for å supplere deg med målrettet reklame. For hver tilbyder finner du deres link til deres GDPR policy eller Personvernopplysning. De fleste av disse vil være på engelsk