The Sims 4 Snøparadis: Fullstendig oversikt over 16 nye livsstiler

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 31 oktober 2020. 20:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Presentert av EA Game Changers

The Sims 4 Snøparadis leveres med en eksklusiv ny livsstilsfunksjon som gjenspeiler simmenes tidligere erfaringer. I motsetning til trekk som du gir simmene dine direkte fra Simskaperen eller låser opp gjennom forskjellige ferdigheter og karrierer, får simmer livsstil utelukkende gjennom måten du spiller med simmen din.

Når du gjør visse interaksjoner som passer inn i profilen til en bestemt livsstil, vil simmene sakte bygge opp den livsstilen. Det er en grense for hvor mye fremgang du kan gjøre i en livsstil, noe som betyr at livsstil kan låses opp sakte i løpet av få dager i spillet.

For å vite hvilke livsstiler du har eller hvilke livsstiler du går gjennom, åpner du Sim Info Panel-menyen. Der inne ser du 3 forskjellige åpninger med livsstil (som for øvrig er den maksimale antallet livsstil som simmen din kan ha på samme tid).

I livsstilsmenyen kan du holde rede på alle livsstilene som finnes, samt hvilke livsstiler du bygger opp. Det er noen livsstiler i menyen som er tilfeldig skjult. Enkelte livsstiler blir tilfeldig skjult for hvert spill du starter!

Livsstiler er mye kraftigere sammenlignet med egenskaper, da de gir veldig sterke buffere til simmen din – både positive og negative, avhengig av om de følger livsstilen sin riktig eller ikke. Det er så mye å snakke om angående hvordan disse livsstilene påvirker hverdagen til simmen din og hvordan simmens hverdagsaktiviteter blir påvirket av dem.

Adrenalinjeger

Adrenalinjeger er en livsstil for simmere som oppsøker fare, eventyr og noen ganger til og med drama for å ri på bølgen av et adrenalinsus! For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, bør du utforske farlige omgivelser, delta i slåsskamper, ha Årnings ute, jobbe i en farlig karriere og oppsøke spenning på alle måter! Bare vær sikker på å unngå det kjedelige.

Livsstilstrekk:

Sammenknyttet

Simmer som lever en Sammenknyttet livsstil foretrekker å danne nære forhold med en liten vennekrets. For å tilegne seg eller vedlikeholde denne livsstilen, bør en sim ha mellom en og tre simmer mens de prøver å styrke forholdene de har.

Livsstilstrekk:

Kaffefanatiker

Simmer som lever en kaffefanatisk livsstil vil ikke ha mer enn en kopp java for å høste fordelene. For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, drikk mye kaffe.

Livsstilstrekk:

Energisk

Simmer som lever en energisk livsstil elsker å være aktive og bevege seg! For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, oppsøk atletiske og sportslige aktiviteter eller delta i en høyenergisk karriere.

Livsstilstrekk:

Hyppig reisende

Hyppige reisende gjør det til en vane å besøke nye og spennende steder og vil oppleve alt disse lokalene har å tilby! For å skaffe deg eller vedlikeholde denne livsstilen, reise på ferier, besøke eksotiske skjulte destinasjoner og oppsøke nye opplevelser mens du reiser.

Livsstilstrekk:

Helsekostfanatiker

Simmer som lever en helsekostlivsstil er viet til å spise næringsfylt mat! For å skaffe deg eller vedlikeholde denne livsstilen, spis sunn mat og høstbare produkter mens du unngår raske måltider, desserter eller noe som kan virke usunt!

Livsstileffekter:

Sulten etter kjærlighet

Simmer som lever en Sukten for kjærlighet-livsstil har et sterkt ønske om å være i et forhold og sliter med å takle livet uten en partner. For å skaffe deg eller vedlikeholde denne livsstilen, ta kontakt med romantiske medier eller prøv å romantisere andre simmer.

Livsstilstrekk:

Inneperson

Simmer som er innepersoner foretrekker å holde seg innenfor husets fire vegger. For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, prioriter å gjøre aktiviteter innendørs i stedet for utendørs.

Livsstilstrekk:

Søppelmatelsker

Simmer som lever en søppelmatelskerlivsstil ønsker snacks og søtsaker og er entusiaster av å krydre mat med sukker og bacon! For å skaffe deg eller vedlikeholde denne livsstilen, spis raske måltider, desserter eller noe som kan virke usunt som regel. Bare vær sikker på å unngå å spise sunt!

Livsstilstrekk:

Utadvent

Simmer som lever en utadvent livsstil har lettere for å bygge og vedlikeholde en stor vennegruppe, noen ganger på bekostning av å få nær kontakt med disse vennene. For å tilegne seg eller vedlikeholde denne livsstilen, bør en sim ha fire eller flere venner.

Livsstilstrekk:

Singel og elsker det

Simmer som lever en singel og elsker det-livsstil gleder seg gjerne over singellivet og nyter selvstendigheten sin. For å skaffe eller vedlikeholde denne livsstilen, unngå å være i et engasjert romantisk forhold og romantiske medier.

Livsstilstrekk:

Uteperson

Simmer som er utepersoner foretrekker å være ute og nyte den friske luften. For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, prioriter aktiviteter utendørs i stedet for innendørs.

Livsstilstrekk:

Stillesittende

Simmer som lever en stillesittende livsstil, foretrekker å ligge nedpå og slappe av på alle mulige måter, og vil helst unngå å anstrenge seg. For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, fortsett med lavenergiaktiviteter som gjør at en sim kan slappe av, sitte og hvile eller delta i en lavenergikarriere.

Livsstilstrekk:

Teknoelsker

Lev et liv iblant teknologi! For å tilegne deg eller vedlikeholde denne livsstilen, samhandle regelmessig med elektronikk og teknologi eller bli med i en teknologirelatert karriere.

Livsstilstrekk:

Teknofob

En livsstil dedikert til å unngå teknologi! For å tilegne seg eller opprettholde denne livsstilen, bør en sim leve et liv uten strøm eller teknologi, kanskje til og med gå så langt som å sabotere eller ødelegge elektronikken fra tid til annen.

Livsstilstrekk:

Arbeidsnarkoman

Simmer som er Arbeidsnarkomane har en tendens til å klamre seg til karrieren ved å jobbe ekstra hardt og sjelden ta pauser. For å skaffe deg eller vedlikeholde denne livsstilen, jag etter forfremmelser, jobb hardt mens du er på jobb, fullfør daglige oppgaver og avstå fra å ta fridager.

Livsstilstrekk:

Orginal her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^