Guide til Den Hemmelige Ordenen

Postet av: Simshjelper Iri

Postet: 12 april 2020. 15:04 Sist endret: 06 mars 2022 16:03

The Sims 4 Studentliv har gitt oss muligheten til å studere, og nå langt i nye og gamle karrierer. Vi har endelig fått kjenne på studentlivet, delta på studentkvelder og drikke juice opp ned. Men den har også gitt oss muligheten til å trå inn i en helt ny verden, nemlig “Den Hemmelige Ordenen” .

Om du er ute en sen kveld eller på campus om natten, kan det dukke opp simmer ikledd kapper og masker. Om du følger etter dem til Den Hemmelige Ordenensritualplass, vil simmene prøve å bortforklare hva de driver med og hensiktene sine. Søker du etter informasjon om Ordenen på biblioteket eller når du bruker research-maskinen får du opp rare feilmeldinger. Men hvordan er det egentlig på innsiden av denne hemmelige ordenen? Her er en guide til hvordan man blir en del av den.

Etter å ha søkt etter informasjon om “Den hemmelige Orden”.

Om du har spilt spillet en stund eller om du nettopp har fått utvidelsespakken, vet du kanskje at på hvert av universitetene står det en statue som ofte blir utsatt for hærverk. Ved denne statuen får du også muligheten til å ofre en gave til studiegudene når du trykker på den. Ved å gjøre dette kan du få en fokusbuff, men det er her det kan bli “vanskelig”. Ved å ofre en helt vanlig tallerken sjokoladekjeks eller krystall, vil ikke ofringen gi deg noe annet enn en sterk fokus buff som varer i 4 timer.

Ved stuene på campus kan du ofre krystaller,metaller, kaker eller samleobjekter.
Ved å ofre helt normale ting vil du på buffen fokusert i 4 timer.

For å få en sjanse til å bli med i Den Hemmelige Ordenen, må du ofre gaver av svært høy kvalitet. Du kan ofre mye men ikke alt, og de akademiske gudene setter mest pris på bakevarer, krystaller, og metaller av høy kvalitet. Det kan ta noen ganger før du får det til, men ikke gi opp selv om det tar litt tid. Når du omsider har ofret riktig ting av riktig kvalitet vil du oppnå buffen surrealistisk fokus. Denne buffen varer også bare i 4 timer, men simmen din vil føle at hele verden glitrer og du kan i løpet av de neste 24 timene forvente besøk fra en av Ordenens medlemmer.

Når en av Den Hemmelige Ordenens medlemmer kommer på besøk vil du få et tilbud om du ønsker å være med i Ordenen eller ikke.

Om du takker ja vil det få store akademiske fordeler for simmen din. Som andre studentorganisasjoner har Den Hemmlige Ordenen også sammenkomster, hvor de tilber de akademiske gudene, steller planter i ritualparken og hjelper medstudenter med studiene deres. Disse gjøremålene virker positivt inn på simmen din sine akademiske prestasjoner, og du har en høyere sjanse til å få veldig gode karakterer ved semesterslutt.

Ved å gjøre de ulike oppgavene i Ordenen, som for eksempel ofre frukt, bakevarer og metaller i ritualparken vil simmen din bli elsket av de akademiske åndene/gudene og få en buff som varer i 12 timer. I disse 12 timene vil alle karriere- og akademiske prestasjoner øke og simmen slipper å bekymre seg over sult og andre behov. Du vil i disse 12 timene bli omringet av de akademiske åndene


Du vil etter hvert klatre oppover på rangstigen i Ordenen, og det vil gi deg følgende muligheter;
1. nivå; Ofre gaver til gudene/åndene, passe på plantene i ritualparken og delta på arrangementer + maske og kappe passende din stilling i ordenen
2. nivå; Ny kappe og muligheten til overføre åndene dine til andre simmer (noen simmer vil like dette, andre simmer syns dette er ubehagelig)
3. nivå; Ny kappe og muligheten til å påkalle mektige ånder på deg selv uten å ofre ting i ritualparken.

Ritualparken ligger like ved de gamle slottsruinene
Ofring
Møte i Den Hemmelige Orden

Dette er en originalartikkel skrevet for Simshjelpen.no

Tagger:

Om forfatteren: Simshjelper Iri

Simhjelper Iri her! Etter snart to tiår med The Sims, er jeg en erfaren simmer. Jeg her her for å dele mine tips og triks med deg. Legg gjerne igjen en kommentar om det er noe du lurer på!