Challenge: Rags to Riches

Postet av: Simshjelper Isaac

Postet: 23 juli 2018. 16:07 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Rags to Riches er en utfordring laget av McRudd, og handler altså om å tjene penger, bygge et hus og et liv til simmen din. Du starter med $0 simoleoner og har ikke lov til å ha noen jobb. Heretter skal du prøve å tjene penger på måter uten å ha noen fast jobb, slik at du kan starte å bygge opp et “nytt” liv.
Mål 1: Dersom du ikke er så stor fan av å spille mye og lenge, så er mål 1 perfekt for deg. Målet her er å ha minimum $50,000 simoleoner til overs + å ha et minimalt møblert hus med minst et soverom, bad og kjøkken. Du må ha tjent $200,000 simoleoner over tiden og ha et barn som kan fortsette å jobbe for å nå målet. Om du ønsker stoppe når du har oppnådd alt dette er det fint, men du kan også fortsette videre til mål 2 dersom det frister.
Mål 2: Dersom du ønsker å spille over lengre tid er målet her å tjene $1,000,000 simoleoner. Dette kommer til å ta lang tid og mange generasjoner før du oppnår målet.
Instruksjoner: Lag en ung voksen sim med hvilken som helst ambisjon. Etter at du har flyttet inn på den ønskede tomten din, bytt ambisjonen til Rikdom – vidunderlig rik. Dette fjerner at det første målet allerede er oppfylt automatisk.
Trekk: Du kan velge selv hvilken trekk simmen din skal ha.
Regler:

Det var det, kos deg!
Original post på engelsk.

Kategorier: ChallengesThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Isaac

Simshjelper Isaac her! Administrator, leder og journalist. Har du noen spørsmål? Ikke nøl med å spørre!