The Sims 4 Snøparadis: Første blikk på livsstiler!

Postet av: Simshjelper Mathias

Postet: 28 oktober 2020. 19:10 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Med kunngjøringen av The Sims 4 Snøparadis utvidelsespakken avslørte også Sims-teamet at pakken ville komme med en ny funksjon til spillet som heter livsstiler.

De har kort forklart hva funksjonen går ut på, og sier:

The Sims 4 Snøparadis introduserer også livsstiler og følelser funksjonen, noe som gir mere dybde til simmene sine personaliteter og forhold. For første gang, så vil opp til 16 livsstiler manifistere seg i en respons til simmens handlinger og vaner, noe som forandrer oppførselen deres mye mer enn trekkene fra simsskaperen, ettersom at de reflekterer på simmene sine levde erfaringer. Livsstiler manifisterer seg i en respons til simmens handlinger og vaner, og forandrer oppførselen deres deretter.

Sims-Teamet

Livsstils-funksjonen har blitt beskrevet som mye mer signifikant i forhold til trekkene i simsskaperen, ettersom at de reflekterer ting som simmene dine allerede har levd gjennom.

I den siste spilleopplevelses-traileren har de gitt oss en første titt på livsstils-funksjonen og hva noe av livsstilene vil være. Husk at det er 16 livsstiler totalt og noen av de vil ikke være synlig for deg med en gang.

Noen av de avslørte livsstilene er: stillesittende, energisk, sammenknyttet, utadvent, innendørsperson, utendørsperson, glad i søppelmat, glad i sunn mat.

I tillegg har den offisielle blogg-posten avslørt en til livsstil som ikke var vist i traileren: arbeidsnarkoman.

Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Mathias

Hei jeg er lillebroren til simshjelper Sunniva jeg er ny her! Ps: hvis jeg skriver dårlig eller ikke oversetter ord rett venligst hjelp meg med å kommentere.