The Sims 4 lanserer en ny pakketype – SETT!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 25 februar 2021. 23:02 Sist endret: 26 april 2021 21:04

Oppdatering: Vi har funnet spillbeskrivelser og funksjoner i de kommende tre settene til The Sims 4! Her er det hver vil tilby:

The Sims 4 Throwback-sett

Kle simmene dine i retroinspirerte sportsmote-utseende med The Sims 4 Throwback-settet! Bring tilbake nostalgiske farger, dristige mønstre og framtidsrettede silhuetter med disse helt nye gjenstandene i Simsskaperen. Oppdaterte hverdagsklassikere og treningstøy hever denne unike samlingen – og simmens mote – til et nytt nivå.

The Sims 4 Landlig Kjøkkensett

Forvandle simmens kjøkken til den mest sjarmerende delen av hjemmet deres med The Sims 4 Landlig Kjøkkensett! Fra gammeldagse kjøleskap til gryteretter – disse Bygg/Kjøp-gjenstandene har en herlig moteriktig vri på en tidløs stil.

The Sims 4 Støv på hjernen-sett

Børst støvet av støvsugeren og rydd opp med Støv på hjernen-settet! Støv hoper seg opp og danner vennlige kaniner og ubehagelige skittmonstre hjemme hos Simmene. Bli kvitt skitten ved å vaske, eller skå deg til ro med et rotete liv. Overvinn husarbeid med nye buffere og belønninger for hvert støvnivå, støvsugere for å slåss mot møkka og ambisjoner knyttet til renslighet.

The Sims 4 sin nyeste oppdatering kom med masse ledetråder om hva som kommer til Sims 4 – mer spesifikt den nye typen utvidelsespakker som blir introdusert.

I spillfilene nevnes kodene av en ny pakketype som heter Sett. Disse pakkene ser ut til å være mindre enn Stæsjpakker og vil inneholde ulike temaer for Spill, Bygg og Simskaperen innhold.

Nedenfor kan du sjekke ut de første settene som er blitt avslørt, inkludert:

Spillkodene forklarte så litt mer hva sett er:

Senere i filene er det også skjermbilder fra hvert sett, inkludert:

Landlig kjøkkensett

Støv på hjernen-sett

Throwback-sett

Det er ikke kjent når disse settene kommer til The Sims 4, men det kommer sannsynligvis til å bli utgitt når som helst nå! Følg med for mer info!

Originalen finner du her.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^