The Sims 4 lanserer en ny pakketype – SETT!

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 25 februar 2021. 23:02 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Oppdatering: Vi har funnet spillbeskrivelser og funksjoner i de kommende tre settene til The Sims 4! Her er hva hver vil tilby:

The Sims 4 Throwback Fit Sett

Kle simmene dine i retro-inspirerte athleisure utseende med The Sims 4 Throwback Fit Sett! Ta det tilbake til nostalgiske farger, dristige mønstre og trend-framover silhuetter med disse helt nye simskaperen gjenstander. Oppdaterte hverdagsklassikere og treningstøy løfter denne unike samlingen – og simmens mote

The Sims 4 Country Kitchen Sett

Forvandle simmens kjøkken til den mest sjarmerende delen av hjemmet deres med The Sims 4 Country Kitchen Sett! Fra vintage kjøleskap til gryteretter, disse Bygg / Kjøp objektene har en herlig trendy vri på en tidløs stil.

The Sims 4 Bust the Dust Sett

Børst av støvet fra støvsugeren og rydd opp i The sims 4 Bust the Dust sett! Støv hoper seg opp og gyter vennlige kaniner og ubehagelige skittfiender hjemme hos Simmene. Bli kvitt mugen ved å rengjøre, eller sett deg inn i et rotete liv. Overvinn husarbeid med nye buffere og belønninger for hvert støvnivå, støvsugere for å bekjempe den gode kampen og ambisjoner knyttet til renslighet.

The Sims 4 sin nyeste oppdatering kom med masse ledetråder til hva som skal komme til Sims 4 – mere spesifikt den nye pakke typen som blir introdusert.

I spillfilene nevnes kodene av en ny pakketype som heter Sett. Disse pakkene ser ut til å være mindre enn Stæsjpakker og vil inneholde ulike temaer for Spill, Bygg og Simskaperen innhold.

Nedenfor kan du sjekke ut de første settene som er blitt avslørt, inkludert:

Spillkodestrengene forklarte så litt mer hva sett er:

Senere i filene er det også skjermbilder fra hvert sett, inkludert:

Country Kitchen Sett

Bust The Dust Sett

Throwback Fit Sett

Det er ikke kjent når disse settene kommer til The Sims 4, men det er helt klart klart til å bli utgitt når som helst nå! Følg med for mer info!

Orginalen finner du hær.
Kategorier: NyheterThe Sims 4

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^