Simshjelpen starter opp!

Postet av: Simshjelper Alexander

Postet: 09 mai 2018. 13:05 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Hei alle sammen og velkommen til Simshjelpen! Vi vil takke deg for at du tar en kikk innom her hos oss i denne tidlige utviklingsfasen. Vi i Simshjelpen ønsker å starte opp og drive en nettside hvor norske simmere, både de yngre og eldre, kan komme for å finne ressurser som nyheter, juksekoder, guider, mods og mer. Vi er klare for et eventyr, og åpner ett nytt kapittel i våre liv. Men hvem er vi? Vi er for øyeblikket en gruppe på 4 ungdommer, la oss introdusere oss selv!

 

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Simshjelper Alex

Hei! Jeg er Simshjelper Alex. Jeg vil være teknisk ansvarlig for Simshjelpen. Jeg vil altså passe på at siden fungerer og at ting flyter slik som det skal. Jeg vil også skrive en og annen artikkel fra tid til annen, men vil fokusere mest på driften av siden. På fritiden er jeg elev i VG3 og vil studere informatikk til neste år. På fritiden jobber jeg som freelance web-utvikler/designer og jobber mye med drift og utforming av nettsteder og grafikk; Noe jeg føler jeg kan bidra med mye i Simshjelpen. Sims har jeg spilt siden jeg var liten, med Sims 3 som mitt første spill, der jeg har logget sikkert tusenvis av timer, mens Sims 4 har jeg spillt litt mindre av.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Simshjelper Isaac

Hei! Jeg er simshjelper Isaac. Jeg kommer til å være “daglig leder” her inne på simshjelpen. For tiden går jeg på 3. året på videregående, også kommer jeg til å starte på univseritetet til høsten. På fritiden min liker jeg å chille. Bare.. Chille. Og å spille sims da selvfølgelig. Jeg har spilt sims helt siden storebroren min introduserte meg til det første Simsspillet, og jeg har hatt nesten alle pakkene av 1-4 siden det. Når det kommer til hvor mange timer jeg har logget i hvert av spillene er det et ganske stort spørsmål – Origin sier litt over 1000 på Sims 4, men det er tror jeg ikke på.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Simshjelper Chris

Mitt navn er Simshjelper Chris, og jeg er journalist for Simshjelpen! Jeg er en blid og glad gutt, som har godt over 1900 timer i The Sims 4. Jeg er for tiden i praksis i dagligvarebransjen. På fritiden er jeg glad i å spille The sims, og drive med design.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Simshjelper Cornelia

Jeg heter Cornelia og er 20 år gammel. Merkelig nok begynte ikke jeg å spille the sims før sims 4, men likevel fortsatt aktiv og elsker sims! På fritiden spiller jeg mye, og leser bøker, og selvfølgelig oversetter ting. Og fritid har jeg mye av haha.

Kategorier: NyheterUtvalgte

Om forfatteren: Simshjelper Alexander

Teknisk interresert og har et fokus på å skrive tekniske guider når jeg først legger ut ting her. I hovedsak er jeg teknisk leder for nettstedet og er ansvarlig for at ting går som smurt.