SIMS 4’S 9. utvidelsespakke er i sluttproduksjonen!?

Postet av: Simshjelper Kine

Postet: 14 mars 2020. 13:03 Sist endret: 12 april 2021 14:04

Sims 4s kommende utvidelsespakke ser ut til å være nesten ferdig!

EA Careers nettsted har oppdatert nettstedet sitt med noen nye stillingsoppføringer, og inkludert i disse oppføringene er to nye stillinger som leter etter Voice Editors for å hjelpe deg med å sende den kommende utvidelsespakken for The Sims 4!

Oppføringen leter etter en Voice Editor som vil jobbe i løpet av en periode på to måneder for å hjelpe til med å ferdigstille stemmer og lyd for neste utvidelsespakke.

“Maxis Studio of Electronic Arts søker en Voice Editor for å bli med i Audio-teamet og hjelpe med å sende en kommende utvidelsespakke for The Sims 4.

Den ideelle kandidaten bør ha erfaring med å levere lyd av endelig kvalitet enten fra en kort oppstart eller fra plassholderlyder i programvaren. Sterke mellommenneskelige ferdigheter og evnen til å jobbe innenfor tekniske begrensninger for å levere lyd av høy kvalitet er avgjørende. Det er også viktig at kandidaten forstår rollen til lyd i videospill; og kan lage endelig innhold for best mulig effekt på spilleropplevelsen.”

Dette er ikke det eneste scenariet der en stillingsoppgave for Voice Editor spådde at en ny utvidelsespakke nær var kunngjort. Tilbake i juli 2019 ble det lagt ut stilling som Voice Editor og spådd at en utvidelsespakke skulle komme vår vei mot slutten av 2019. Bare noen måneder etter i oktober 2019 – Studentliv ble kunngjort!

Hvis vi kunne forutsi tiden da The Sims 4s 9. utvidelsespakke kunne kunngjøres – vil det enten være en gang om sommeren eller til og med sent på våren – på EA Play 2020.

Hva tror du den neste utvidelsespakken handler om? Kommenter hva dere tror som kommer i kommentarene!

Kategorier: Nyheter

Om forfatteren: Simshjelper Kine

Simshjelper Kine her! Liker å skrive om alt og ingen ting. Bruker mye av fritiden min på forskjellige utfordringer i Sims 4. Om du har noen spørsmål så er det bare å komentere under ^_^